ویزا آمریکا

آیا مایلید در امریکا سرمایه گذاری کنید ؟؟

درهای امریکا همیشه برای سرمایه گذاری باز است اصولا دو روش عمده برای سرمایه گذاری در امریکاوجود داردکه ما در اینجا به هر دو روش به زبان راحت و آسان و مختصر آنرا بیان میکنیم  ولی باید تفاوت مابین هر دو را دریابیم.

ویزای E2

در مدت کمتر از شش ماه صادر میشود  ، ویزای نسبتا آسانی است . اگر حداقل حدود 150 هزار دلار موجودی نقدی و حدود 300 هزار دلار  املاک داشته باشید میتوانید برای آن تقاضا بدهید و به احتمال بسیار زیادی آنرا دریافت خواهید کرد.
باید یک کسب و کاری در شهری بیابید ( که ما اینکار را انجام میدهیم ) ، سپس باید یک ویزای توریستی گرفته و به امریکا بروید ( که آنرا نیز بعهده ما بگذارید ) پس از انتخاب کسب کار میتوانید یک حساب بانکی امانی باز کنید و پس از بازگشت به ایران وکلای ما براحتی ویزای شما را آماده میکنند .
این ویزا برای دو سال اجازه اقامت و تردد را به شما . اعضای خانواده شامل فغرزندان زیر  بیست و یک سال را میدهد .
پس از اتمام این دو سال ،  ویزا برای  دو سال دیگر و به همین ترتیب آنقدر این دو سالها ادامه مییابد تا بالاخره بتوانید از طرق مختلفی آنرا به گرین کارت تبدیل کنید

ویزای EB-5

Eb5 چطور است ؟؟؟
ویزای سرمایه گذاری است ولی در حجم بزرگتر ؛ یک میلیون دلار در شهر های بزرگ و یا پانصد هزار دلار در شهرهای کوچکتر که جمعیت کمتری دارند .
زمان صدور آن بیشتر است یعنی حدودا دو تا سه سال طول میکشد ولی ارزش صبر کردن را دارد چون بهمراه خود گرین کارت را میآورد.
این نوع ویزا از دو طریق حاصل میگردد . یا میتوانید بصورت سرمایه گذاری منطقه ای عمل کنید یعنی در یک پروژه دسته جمعی که پشتوانه دولت و کمک بانکها را دارد .
نکته مثبت آن این است که احتمالا سود دهی بیشتری دارد و امنیت بالاتر و امکان ورشکستگی کمتر ، اما  ، اگر بشما ویزا ندهند چه میشود ؟؟؟؟؟؟؟
آیا بلافاصله میتوانید پول خود را پس بگیرید ؟؟؟؟ خیر ، چون پول شما در یک حساب امانی نیست که هر زمان که بخواهید بتوانید آنرا خارج کنید .
پول شما الان تبدیل به جزئی از پروژه شده ، باید صبر کنید ، یکسال ، دو سال ، یا بیشتر ولی در مورد قبلی پول شما در حساب امانی بود
روش دوم

سرمایه گذاری شخصی و فردی بر روی پروژه ای که خودتان صاحب آن هستید . کسی یا مرکزی مثل ما باید به شما کمک کند تا آنرا بیابید . روی آن سرمایه گذاری کنید.سرمایه مال شماست . اگر ویزا نگرفتید هیچ مانعی ندارد ، پول خود را پس میگیرید ویا بگذارید آن کسب و کار باشد و سود آنرا بگیرید.شما آزادید به هر روش که مایلید عمل کنید

چرا سرمایه گذاری ؟؟

پاسخ این سئوال را خودتان بدهید فقط آگاه باشید کسی که برای او ، ورود به امریکااهمیت بیشتری دارد  تا سود دهی در سرمایه گذاری از ویزا ورود E2 استفاده کرده و سپس ویزای خود را به گرین کارت تغییر میدهد ولی ویزایEB5 بازدهی بهتری در سرمایه دارد 
 

   Treaty  and  investor Visas    E1/E2 توضیح ویزاهای اقامت

 

بالا