شرایط جدید برنامه مهاجرتی سرمایه گذاری فدرال اعلام شد.

دولت کانادا در تاریخ 15 دسامبر سال 2014 از برنامه جدید سرمایه گذاری فدرال (Immigrant Investor Venture Capital Program) رونمایی کرد.
بنا بر اخبار اعلام شده، دولت کانادا قصد دارد در این برنامه، 50 سرمایه گذار را به کشور دعوت نماید. همچنین، شخص سرمایه گذار می تواند همسر و فرزندان کم تر از 19 سال خود را به پرونده اضافه نماید.
برای واجد ین شرایط شدن، متقاضی باید شرایط زیر را دارا باشند:

•    دارایی خالص شخصی به مبلغ 10 میلیون دلار
•    مبلغ 2 میلیون دلار سرمایه گذاری برای مدت 15 سال در کانادا
•    داشتن حداقل سطح زبان انگلیسی یا فرانسه

    اداره مهاجرت و شهروندی کانادا برای انتخاب 50 نفر سرمایه گذار، 500 پرونده را مورد پذیرش قرار می دهد 50 نفر به صورت اتفاقی از این 500 نفر انتخاب می شوند و پرونده های انتخاب نشده به متقاضیان برگشت داده می شود.

 

بالا