مهاجرت از طریق کارآفرینی در استان Ontario

شروع پذیرش از طریق کارآفرینی استان Ontario  از مورخه 17 دسامبر 2016 اعلان گردیده است.

 

در برنامه جدید پذیرش کارآفرینان شرایط جدیدی اعمال شده است که بطور مختصر بشرح ذیل می باشد :

  • دارا بودن حداقل 800.000 دلار کانادا بعنوان دارایی خالص
  • سرمایه گذاری حداقل 500.000 دلار کانادا (از همان 800.000 دلار دارایی خالص)
  • ارائه یک طرح توجیهی (Business Plan) قابل قبول استان
  • پیش بینی و نهایتا" ایجاد حداقل دو شغل در طرح توجیهی مربوطه
  • حداقل 3 سال سابقه مدیریت یا مالکیت یک بیزنس در 5 سال گذشته
  • حداقل مدرک زبان مورد نیاز CLB5 می باشد که معادل IELTS5 است. (ارائه مدرک مذکور بعد از پایان دوره ویزای کاری 2 ساله خواهد بود.)

نحوه پذیرش :

الف- نحوه پذیرش بصورت امتیازبندی می باشد، بدین معنی که متقاضیانی که دارای امتیازات بیشتری می باشند در اولویت قرار خواهند داشت.

ب- در صورت احراز شرایط و کسب امتیاز لازم، ابتدا به متقاضی یک اقامت 2 ساله کاری میدهند که در این مدت متقاضی موظف است طرح توجیهی خود را اجرا نماید.

ج- در صورت اجرای کامل طرح توجیهی مربوطه، استان انتاریو با اقامت دائم متقاضی موافقت خواهد نمود.

نکته : در زمان 2 سال اقامت کاری جهت اجرای طرح توجیهی، لازم است متقاضی در هر سال حداقل 9 ماه در استان انتاریو ساکن باشد.

 

جدول کلی امتیازات

  •  
  •  
  1.  

تجربه کاری

  1.  

مبلغ سرمایه گذاری

  1.  

تحصیلات و زبان انگلیسی

  1.  

جمع کل

 

 

برای آگاهی از جدول تفصیلی امتیازات به آدرس: (http://www.ontarioimmigration.ca/prodconsum/groups/csc/@oipp/documents/document/oi_en_entre.pdf ) مراجعه نمایید.

بالا