مهاجرت از طریق کارآفرینی در استان New Branswick

برنامه کارآفرینی استان NB هم برمبنای گزینش ازطریق امتیازاست و بنام Express  Entry  معروف است.

بنابراین کسانی که بیشترین امتیاز را بیاورند توسط استان دعوت به ویزا میشوند .

شرایط اولیه متقاضیان  :

الف) سن بین 22 تا 55 سال

ب) دارای مدرک زبان  IELTS   ویا TEF

پ) حداقل دارای مدرک دیپلم دبیرستان

ت) دارای حداقل 3 سال سابقه مالکیت یک Business و یا 3 سال مدیریت و اداره یک Business در پنج سال اخیر

ث) داشتن حداقل 300000 دلار کانادا دارایی و اموال

ج) سپردن مبلغ 75000 دلار نزد دولت NB بمنظور ضمانت اجرای Business دراستان

    ( این مبلغ بعدا به متقاضی عودت داده میشود.)

ح) کسب حداقل 50 امتیاز

خ) حداقل سرمایه گذاری 125000 دلار

 

جدول امتیازات

1- سن

 

55 25

24 22

سن

10

5

امتیاز

 

 

2- زبان

فرانسه

انگلیسی

مهارت در صحبت کردن

مهارت

9

9

 

پیشرفتهadvanced          

7

7

 

متوسط          intermediate

4

4

 

پایه                         basic

 

 

 3- تحصیلات

 

امتیاز

توضیحات

سطح

10

 

دیپلم دبیرستان

15

لیسانس حداقل 3 سال تحصیلات دانشگاهی یا حداقل دو سال تحصیلات بعد از دیپلم در رشته

دانشگاه یا کالج

18

 

فوق لیسانس یا دکترا

 

 

 

تجربه کاری

باتوجه به تعداد سال وتعداد کارمند

حداکثر 25 امتیاز

 

..............................

امتیاز

شرح

10

Family  in  NB

5

تحصیلات در NB بمدت یکسال

10

تحصیلات بمدت دو سال در NB

 

داشتن مهارت زبان الزامی است زیرا برای مصاحبه نمیتواند حضور داشته باشد.      

بعد از ورود به کانادا 2 سال فرصت برای ایجاد Business داده خواهد شد.   

هزینه بررسی پرونده های برای NB مبلغ 2000 دلار است.

انجام سفرهای تحقیقاتی لازم است در اولین مرحله انجام شود.

جهت انجام سفر تحقیقاتی NB یک Notice  Of  Appointment  Letter برای متقاضی ارسال میکند که بایستی توسط متقاضی همراه با سایر مدارک به اداره مهاجرت کانادا ارسال گردد.

توضیح : برای کسانی که زبان انگلیسی یا فرانسه را بتوانند صحبت کنند این استان بهترین شرایط را برای پذیرش دارد.

 

بالا