الف- خوداشتغالی فدرال

Self  Employed به کسی میگویند که دریکی ازرشته های ورزشی، هنری و یا خرید یک مزرعه (حوزه کشاورزی) دارای حداقل 2 سال سابقه کار در کشور خود باشد(البته در 5 سال اخیر) .

الف) ورزشکاران

1-    دو دوره یکساله (جمعا دو سال) سابقه خوداشتغالی دررشته ورزشی

2-  داشتن دو دوره یکساله (جمعا دو سال) سابقه شرکت و فعالیت در امور قهرمانی در سطح جهانی

3-  یکسال در بند یک و یکسال در بند دو بالا

4-  برای خرید و اداره یک مزرعه کشاورزی باید حداقل دو دوره یکساله (جمعا دو سال) سابقه مدیریت داشته باشد.

ب) فعالان فرهنگی

      داشتن حداقل 2 سال خوداشتغالی فرهنگی در 5 سال اخیر بشرح زیر :

 (1)  دو دوره یکساله (جمعا دو سال) سابقه خوداشتغالی درفعالیت های فرهنگی

(2)  دو دوره یکساله (جمعا دو سال) سابقه شرکت درفعالیت های فرهنگی در سطح جهانی

(3)   یکسال فعالیت در بند (1) بالا و یکسال فعالیت در بند (2) بالا

جدول امتیازات : حداکثر 100 امتیاز است که متقاضی بایستی 35 امتیاز بیاورد.

25

Education

35

Experience

10

Age

24

Language

6

Adabtibility

100

Total

 

ب- خوداشتغالی کبک

شما به عنوان متقاضی خوداشتغالی (Self-employed) می­بایستی با استفاده از مهارت­های حرفۀ خود، توانایی و شرایط خوداشتغالی را داشته باشید. شما باید اثربخشی قابل توجهی در فعالیت­های فرهنگی، ورزشی، خرید و فروش و یا مدیریت مزرعه در کانادا داشته باشید.

  • حداقل ارزش دارایی برای موارد فوق الذکر 100.000 دلار کانادا می­باشد.
  • شما باید حداقل 2 سال تجربه مرتبط با کاری که قصد دارید در کانادا انجام دهید را داشته باشید.

این روش مخصوص ورزشکاران، هنرمندان و کشاورزان می باشد که از طریق حرفه خود اقدام به مهاجرت نمایند.

پرونده براساس معیارهای : سن، تحصیلات، دانش اطلاعاتی استان کبک و نیز آشنایی به زبان ارزیابی و اولویت بندی میگردند.

این برنامه بعلت تکمیل ظرفیت تا اطلاع ثانوی مسدود می باشد.

اگر تمایل دارید شرایط شما برای مهاجرت به کانادا و اخذاقامت این کشور بررسی شود، لطفاً فرم ارزیابی را پر نمایید. مشاورین با تجربه ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت و نتیجه را به اطلاع شما می رسانند. ضمناً می توانیدجهت آگاهی از آخرین تغییرات قوانین مهاجرت با ما تماس بگیرید.

 

بالا