الف- فدرال

اخذ اقامت دایم کانادا از طریق ویزای تخصصی فدرال

کشور کانادا از سال جدید روش جدیدی بنام Express Entry  برای گزینش متخصصین بکار گرفته که در این روش از میان انبوه متقاضیان، کسانی که دارای بیشترین امتیاز هستند را گزینش مینماید. کانادا این روش را برای انتخاب بهترین و خبره ترین نیروهای کاری و وارد کردن آن ها به بازار کار کانادا تدوین کرده است.

اگر متقاضیان قصد اقدام از طریق فدرال را دارند، حتما" باید یکی از شروط زیر را دارا باشند.

1. بایستی حداقل 1 سال سابقه کار تخصصی و مرتبط با رشته خود در 10 سال اخیر را ارایه دهند. تخصص متقاضی بایستی در لیست مشاغل کانادا NOC موجود باشد.

2. باید یک کارفرمای معتبر کانادایی و یا یکی از استانها آن ها را انتخاب کند که این امتیاز بسیار بالایی به متقاضی خواهد داد.

با توجه به این روش، متقاضی می بایست دوره ای را در صف انتظار یا همان  Express Entry  منتظر بماند تا انتحاب شود و طول این دوره تنها به امتیازاتی که شخص کسب می کند بستگی دارد.

متقاضی برای وارد شدن به Express Entry  می باسیت 67 امتیاز را کسب کند که این امتیازات را وکیل پرونده با توجه به عوامل نام برده در زیر بررسی خواهد کرد.

1.میزان تحصیلات

2.سوابق کاری

3. سن

4. مهارت زبان های انگلیسی و فرانسه

5. دعوت کارفرمای کانادایی یا استانی

جدول امتیازبندی بخش ورودی فدرال به شرح زیر است:

 

میزان تحصیلات

امتیازات

مقطع تحصیلی

25 امتیاز

دکترا

23 امتیاز

کارشناسی ارشد یا دکترای تخصصی

22 امتیاز

دو مدرک بعد از دبیرستان که یکی از آن ها حداقل 3 سال باشد

21 امتیاز

مدرک بعد از دبیرستان حداقل 3 سال (لیسانس یا دکترای عمومی)

19 امتیاز

مدرک بعد از دبیرستان 2 سال

15 امتیاز

مدرک بعد از دبیرستان 1 سال

5 امتیاز

دیپلم دبیرستان

0 امتیاز

پایین تر از دیپلم دبیرستان

 

 

سوابق کاری

امتیازات

سوابق کاری

15 امتیاز

6 سال یا بیشتر

13 امتیاز

4 سال

11 امتیاز

2 سال

9 امتیاز

1 سال

 

 

سن

امتیازات

سن

12

18 تا 35

11

36

10

37

9

38

8

39

7

40

6

41

5

42

4

43

3

44

2

45

1

46

0

47 یا بیشتر

دانش زبان

Writing    

Reading   

Listening      

Speaking      

سطح زبان

4

4

4

4

CLB 7

5

5

5

5

CLB 8

6

6

6

6

CLB 9

 

Writing     

Reading    

Listening       

Speaking      

معادل زبان

IELTS 6

IELTS 6

IELTS 6

IELTS 6

CLB 7

IELTS 6.5

IELTS 6.5

IELTS 7.5

IELTS 6.5

CLB 8

IELTS 7

IELTS 7

IELTS 8

IELTS 7

CLB 9

پیشنهاد کار

امتیازات

پیشنهاد کار در کانادا

10 امتیاز

پیشنهاد کار تایید شده توسط HRSDC

10 امتیاز

پیشنهاد کار دایمی از کارفرمایی در کانادا که در حال حاضر برای آن به طور موقت کار انجام می دهید.

انطباق پذیری

امتیازات

قابلیت انطباق

10 امتیاز

سابقه کار در کانادا (متقاضی اصلی)

5 امتیاز

سابقه تحصیلات در کانادا (متقاضی اصلی)

5 امتیاز

سابقه تحصیلات در کانادا (همسر متقاضی)

5 امتیاز

سابقه کار در کانادا (همسر متقاضی)

5 امتیاز

داشتن پیشنهاد کار در کانادا

5 امتیاز

اقوام واجد شرایط در کانادا (18 سال به بالا)

5 امتیاز

سطح زبان همسر (CLB 4)

 

در مرحله دوم مهاجرت از طریق فدرال نحوه امتیاربندی ها تغییر کرده و از 1200 محاسبه می شود. اگر کارفرمایی در این دوره شما را از لسیت Job Bank  و یا Job Match   انتخاب کند این به شما 600 امتیاز خواهد داد و باعث می شود که از رقبای خود پیشی گرفته سریع تر دعوت شوید که برای آگاهی از مشروح امتیازات میتوانید به سایت http://www.cic.gc.ca مراجعه نمایید.

ب- استان کبک

اخذ اقامت دایم کانادا از طریق ویزای کار استان Quebec

استان کبِک یکی از زیباترین و پرطرفدارترین نقاط جهان به شمار می رود و معمولا این استان را به نام استان زیبا می شناسند. کبِک بزرگ ترین استان کشور کاناداست و جمعیتی حدود 7.700.000 نفر با دین ها و فرهنگ های متنوع با آرامشی کامل در کنار یکدیگر به زندگی مشغولند. مرکز استان کبِک کبِک سیتی نام دارد.

اقتصاد کبِک روز بروز در حال پیشرفت است. این استان از نظر اقتصادی سی و هشتمین استان موفق جهان به شمار می رود. منابع طبیعی این استان بسیارغنی است و قسمت عمده ای از منابع طبیعی  کانادا را تامین می کند.

استان کبِک یکی از پیشرفته ترین و درعین حال ارزان ترین سیستم های آموزشی را داراست. این استان به تحصیلات شهروندان خود اهمیت فراوان می دهد. یکی از جالب ترین قوانین تحصیلی آن این است که دولت هزینه ی تحصیلی تمام شهروندان زیر20 سال تا مدرک دیپلم را تامین می کند.

استان کبِک یکی از استان های فرانسه زبان کانادا می باشد که برنامه ها و قوانین ویژه مهاجرتی خاص خود را داراست.

البته این استان به دلیل داشتن شرایط بسیار آسان تر مهاجرتی، سرعت بالای ارزیابی پرونده ها و درصد بالای قبولی آن ها درمقایسه با مهاجرت از طریق فدرال همواره یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین روش های مهاجرت به کانادا بوده است.

امتیازبندی متقاضیان برای مهاجرت به کبِک با توجه به تحصیلات، رشته کاری، تجربه کاری، میزان مهارت  زبان فرانسه وانگلیسی و سن متقاضی و همسر وی بررسی می شود. برای افراد مجرد امتیاز ها می بایست به 49 و افراد متاهل به 57 برسد.

مهاجرت به کبک

زندگی در کبک

 

حساس ترین بخش ارزیابی پرونده متقاضیان کبِک بخش مصاحبه آن هاست که در این مرحله افسر مربوطه که در کار خود تخصص کامل را داراست میزان توانایی شخص در زبان های فرانسه و انگلیسی در درجه اول و صداقت فایل و مدارک ارایه شده وی را با توجه به سخنان و نحوه ی پاسخ گویی وی به سوالات تشخیص می دهد.

بر اساس اعلام دولت کبِک تغییرات عمده در نحوه پذیرش پرونده در برنامه نیروی متخصص این استان اتفاق خواهد افتاد. دولت  کبِک قصد دارد جهت کم کردن هزینه ها سیستم آنلاین پذیرش پرونده را از اواسط ژانویه 2016 دوباره باز کند.

طبق اعلام دولت کبِک لیست مدارک جدیدی ارائه خواهد شد ومدارک کمتری ازمتقاضی درخواست خواهد شد.

با توجه به گفته های اداره مهاجرت کبک در مورد سیستم پذیرش جدید وهمچنین بی عدالتی های که در مورد پرونده های گذشته این استان صورت گرفته به نظر میرسد شرایط  بهتر خواهد شد و شاهد نظم بیشتری دراین اداره خواهیم بود.

چنانچه قصد اقدام دارید، با توجه به تنگی وقت جهت تهیه مدارک، هر چه زودتر با ما تماس بگیرید. ما با 17 سال سابقه موفق، شما را یاری و کمک خواهیم کرد تا این شانس را از دست ندهید.

ج- استانهای دیگر

استان BC

از تاریخ 10 نوامبر 2005 ، ایالت BC فقط تعداد محدودی Skilled Worker  برای تخصص های خاص را خواهد پذیرفت. این تعداد فقط 50 نفر بوده که در مشاغلی با حقوق سالیانه بالای 100000 دلار (در ایالت BC) ، پذیرش خواهند شد. نمونه ای از این تخصص ها مثل مدیران ارشد در رشته های ساختمان، حمل و نقل، مهندسی و ساخت و تولید خواهند بود.

استان Manitoba

با توجه به اقتصاد رو به رشد ایالت Manitoba پیش بینی میشود که تا سال 2020 این ایالت با کمبود حدود 20000 نیروی کار متخصص روبرو خواهد شد. هر سال حدود 15000 مهاجر جدید وارد ایالت Manitoba  میشوند که 85% آنها بعد از 3 ماه موفق به یافتن شغل میشوند؛ 75% آنها بعد از 5 سال صاحب منزل شخصی میشوند.

برای پذیرش Skilled Worker، ایالت Manitoba روش خاص خود را دارد که با توجه به بازار کار خودش تخصص های مورد نیاز را انتخاب و سپس برای گرفتن اقامت دایم، آنها را به اداره مهاجرت معرفی می نماید.

فرآیند انتخاب Skilled Worker  

الف- اعلام علاقمندی به کار کردن در این استان (EOI)

ب- از میان متقاضیان دارندگانِ بیشترین امتیاز انتخاب می شوند.

ج- بعد از انتخاب، مراحل اخذ ویزا از اداره مهاجرت انجام میشود.

تمام کسانی که بخواهند بعنوان Skilled Worker اقدام کنند، بایستی به یکی از صور زیر ارتباط و وابستگی لازم را به کانادا داشته باشند :

الف- اقوام نزدیک یا دوست در Manitoba  داشته باشند.

ب- سابقه قبلی تحصیل یا کار در این ایالت را داشته باشند.

ج- با توجه به تخصص و مهارت خاص، از طریق استان انتخاب شوند.

در صورت داشتن هر یک از شرایط فوق بایستی حداقل 60 امتیاز از جدول امتیازات را کسب کنند که این جدول در وب سایت مربوطه درج گردیده است و فاکتورهای امتیازآور عبارتند از:

  • زبان
  • سن
  • تحصیلات
  • سابقه کار
  • ارتباط و سازگاری در استان (adaptability)

استان New Brunswick

استان New Brunswick  داوطلبین متخصص Skilled Worker را از طریق Express Entry (یا همان امتیازبندی) بشرطی می پذیرد که حداقل دارای یکی از شرایط زیر باشند :

1- در استان مشغول بکار باشند.

2- تحصیلات دانشگاهی در استان داشته باشند.

3- یک فامیل در استان داشته باشند که ملیت و یا اقامت دایم کانادا را داشته باشد و حداقل بمدت یکسال در استان اقامت داشته باشد.

4- در 5 سال گذشته حداقل یکسال در استان کار کرده باشد.

5- پیشنهاد کار (Job Offer) از یک شرکت معتبر داشته باشد.

6- زبان فرانسه بعنوان زبان اولش باشد و دارای نمره TEF  باشد (فرانسوی زبان).

کسانی که مهارت زبان فرانسوی در سطح بالا داشته باشند، در اولویت قرار دارند.

جدول کلی امتیازات بشرح زیر می باشد. جهت آگاهی از مشروح جدولِ امتیازات به آدرس زیر مراجعه نمایید :

(http://www.welcomenb.ca/content/dam/bitp/pdf/ExpressEntryGuide-E.pdf )

متقاضی باید حداقل 67 امتیاز از 100 امتیاز را کسب نماید.

امتیاز

فاکتور امتیازآورنده

24

زبان اول

4

زبان دوم

25

تحصیلات

12

سن

15

تجربه کاری

10

پیشنهاد کاری(Job Offer)

10

تطابق با محیط(adaptability)

100

جمع کل

استان Newfoundland and Labrador

کسانی میتوانند از طریق Express Entry برای این استان بعنوان Skilled Worker اقدام کنند که :

الف- از طریق Express Entry فدرال اقدام کرده باشند و شماره فایل داشته باشند.

ب- از طریق یک کارفرما در این استان دارای پیشنهاد کار باشند (Job Offer).

 

استان Northwest Territories

متقاضیان Skilled Worker بایستی قبلا" در Express Entry فدرال ثبت نام کرده باشند.

درصورتیکه یک کارفرما پیشنهاد شغل به آنها بدهد ، در اینصورت برای اقامت پذیرفته     می شوند (Job Offer).

استان Saskatchewan

استان Saskatchewan از دو طریق نیروی متخصص می پذیرد.

الف– کسانی که پیشنهاد کار از یک کارفرما داشته باشند (Job Offer).

ب- کسانی که تخصص آنها درلیست مشاغل مورد نیاز استان باشد.

در حال حاضر بعلت تکمیل ظرفیت پذیرش استانی تنها پذیرش از طریق Job Offer  امکانپذیر می باشد.

شرایط متقاضیان :

الف- داشتن حداقل IELTS 4  (بعضی از کارفرمایان ممکن است سطح IELTS  بالاتری را از متقاضی درخواست نمایند).

ب- داشتن تحصیلات دانشگاهی متناسب با تخصص مربوطه

ج- داشتن حداقل یکسال سابقه کاری در طی 10 سال گذشته

د- از جدول امتیازات حداقل 60 امتیاز بیاورند (حداکثر امتیازات 100 می باشد).

و- برای اطلاع از جدول امتیازات به سایت زیر مراجعه نمایید :

http://www.economy.gov.sk.ca/immigration/appguide-skilled-worker-in-demand

استان Ontario

استان Ontario از دو طریق متقاضیان متخصص Skilled Worker را پذیرش می کند.

الف- کسانی که دارای پیشنهاد کاری از یک کارفرما باشند.

ب- کسانی که در Express entry  امتیاز آنها به 400 برسد.

سایر شرایط :

الف- حداقل 2 سال تجربه کاری مرتبط داشته باشند.

ب- دارای مدرک تحصیلی دانشگاهی باشند.

برای اطلاع از جدول امتیازات و نحوه اقدام از طریق Express entry  می توانید به سایت زیر مراجعه نمایید :

http://www.ontarioimmigration.ca

اگر تمایل دارید شرایط شما برای مهاجرت به کانادا و اخذاقامت این کشور بررسی شود، لطفاً فرم ارزیابی را پر نمایید. مشاورین با تجربه ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت و نتیجه را به اطلاع شما می رسانند. ضمناً می توانیدجهت آگاهی از آخرین تغییرات قوانین مهاجرت با ما تماس بگیرید.

بالا