ویزای کار کشور آمریکا H1B

متقاضیانی که دارای تخصص حرفه ای با دانش تخصصی بالا و حداقل مدرک کارشناسی هستند و یا در بعضی موارد خاص مانند داشتن تجربه کاری مستند نیز بدون داشتن مدرک کارشناسی (در صورتی که از طرف یک کارفرمای آمریکایی دعوت به کار شوند) می توانند تقاضای ویزای کار نمایند. در این نوع ویزا داشتن حداقل مدرک لیسانس اجباری بوده و کارفرما باید واجد شرایط باشد و نیز از سوی اداره مهاجرت آمریکا مورد تایید قرار گرفته باشد.
در مواردی که فرد متقاضی مدرک کارشناسی نداشته باشد، با داشتن 12 سال تجربه کاری در رشته هایی خاص و توانایی اثبات این ادعا می تواند در خصوص اخذ این نوع ویزا اقدام نماید.

ویزای کار کشور آمریکا H1B


این ویزا بطور معمول سه ساله صادر می شود و حداقل مدت زمان صدور این ویزا یک ساله بوده و تا 6 سال نیز قابل تمدید می باشد. همسر و فرزندان زیر 21 سال شخص متقاضی    می توانند به عنوان همراه وی وارد خاک آمریکا شوند ولی اجازه کار نخواهند داشت.
در صورتی که کارفرمای آمریکایی کلیه شرایط اداره مهاجرت را در خصوص درخواست گرین کارت برای نیروی کار خود داشته باشد، متقاضی می تواند از طریق کارفرمای خود درخواست گرین کارت نماید و اجازه اقامت دائم در آمریکا را کسب نماید.

برخی خصوصیات این ویزا عبارتند از:
- مدت زمان لازم جهت بررسی مدارک یک متقاضی ویزای کار در آمریکا 4 الی 6 ماه می باشد.
- ویزای کار H1B به دارنده ویزا اجازه ورود و خروج مجدد به امریکا را در مدت زمان اعتبار ویزا می دهد.
- متخصص خارجی در آمریکا بر اساس ویزای کار H1B می تواند حداکثر تا مدت زمان 3 سال ویزای خود را تمدید نماید.
- پس از 6 سال اقامت با ویزای H1B یک متخصص خارجی       می بایستی خاک آمریکا را برای مدت 1 سال ترک نموده و مجددا برای این نوع ویزا اقدام نماید.
- تعداد ویزاهای کار H1B به صورت سالیانه 65000 فرصت شغلی را ایجاد می نماید.
- افراد دارنده ویزای کارH1B می توانند به صورت تمام وقت و یا پاره وقت مشغول به کار شوند و می بایستی بر اساس فعالیت های قید شده توسط کارفرما انجام وظیفه نمایند و اجازه کار با کارفرمای دیگری را ندارند.
- زمان درخواست و فایل نمودن ویزای H1B اول ماه April هر سال می باشد و آخرین فرصت جهت گشایش فایل، بستگی به زمان تکمیل 65000 فرصت شغلی دارد. در برخی سال ها پس از گذشت 3 ماه این تعداد فرصت شغلی تکمیل می شود و در سال دیگر ممکن است به مدت 12 ماه این تعداد تکمیل نشده باشد، و این موضوع رابطه مستقیمی با وضعیت اقتصادی در آن سال دارد.
- در صورت اخراج نیروی کار توسط کارفرما، نیروی کار     می بایستی ظرف مدت دو هفته کارفرما و شغل جدیدی پیدا نماید در غیر این صورت باید خاک آمریکا را ترک نماید.

رشته های پزشکی، مهندسی، حقوق، ریاضی، معماری ،حسابداری، بیزنس ، هنر و حرفه های تخصصی دیگر در لیست مشاغل تخصصی این نوع ویزا قرار دارند.

بالا