مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی 2018

 

کانادا در حال حاضر روش مهاجرت از طریق کارافرینی فدرال را لغو کرده است ولی مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی ایالتی و کارافرینی کبک امکان پذیر می باشد.

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی برای افرادی مناسب است که هم تجربه کار تجاری و هم سرمایه ای دارند و می توانند با تکیه بر تجربه و سرمایه خود در کانادا کسب و کاری راه بیاندازند و ایجاد شغل نمایند.

مهاجرت به کانادا

برای اینکه بتوانید به عنوان کارآفرین ویزای اقامت دائم کانادا را دریافت کنید، حداقل شرایطی را باید دارا باشید:
 
• داشتن حداقل دو سال تجربه کار تجاری
• دارا بودن حداقل دارایی قانونی 300,000 دلار کانادا
• کسب حداقل امتیاز 35 از مجموع امتیازات قابل احراز مهاجرین کارآفرین
• دارا بودن گواهی سلامت پزشکی و عدم سوء پیشینه

ویزای کارآفرینی:

ویزای کار آفرینی، ویزایی مشروط است که کار آفرین را ملزم می کند یک سری شروط تجاری را در طی مدت سه سال پس از اقامت دائم در کانادا احراز نمایند:

کارآفرین باید حداقل یک دوره یک ساله (در طی سه سال اول اقامت)
• در اختیار گرفتن حداقل 33 درصد از سهام یک کسب و کار کانادایی مورد تایید
• داشتن نقش فعالانه و مداوم در مدیریت کسب و کاری که سهام دار آن است
• ایجاد کردن حداقل یک فرصت شغلی برای یک شهروند کانادایی

اگر کارافرین موفق به احراز این شرایط در مدت مذکور نشود، اقامت دائم کانادا را از دست می دهد.

 

برای اطلاعات دقیق در مورد مهاجرت و کارآفرینی در استان های کانادا اینجا کلیک کنید.

 مهاجرت از طریق کارآفرینی در استان کلومبیا British Columbia
 مهاجرت از طریق کارآفرینی در استان مانیتوباManitoba
 مهاجرت از طریق کارآفرینی در استان پرنس ادوارد Prince Edward Island
 مهاجرت از طریق کارآفرینی در استان ساسکاچوان Saskatchewan
 مهاجرت از طریق کارآفرینی در استان یوکانYukon

 

بالا