گرانادا

آشنائی با برنامه های سرمایه گذاری گرانادا

در جهان هرگز برنامه اقامت و دریافت گذرنامه هیچ کشوری نمیتواند با گرنادا رقابت کند .

دلائل بسیاری برای این پدیده وجود دارد ولی سرانجام منافع مشترک طرفین حاصل آن است . توانائی کشور توسط سرمایه گذاری خارجی تجلی پیدا میکند و در عوض  خواسته  همیشگی مردم جهان در ورود به کشورهای مختلف بدون نیاز ویزا ، پوشش و امنیت پزشکی و بهداشت ، آسایش خاطر برای تامین آتیه خانواده، موقعیت های ادامه تحصیلات در سراسر جهان از جمله مزایای این برنامه است که در واقع مزایای داشتن ملیت دوم است .

Grenada Economic Investment Program (“GEIP”)

مزایای این برنامه عبارتند از :

 - سرمایه کمتر از سرمایه گذاری در بسیاری از برنامه های مشابه در سایر کشورهای جهان

 - امنیت این سرمایه گذاری را دولت گرانادا تضمین میکند

 - دولت گرانادا از طریق این مرکز مهاجرت ( کنتینانتال) اجازه پیگیری مسیر سرمایه گذاری را میدهد و سرمایه گذاران در صورت تمایل ، تشویق به خرید ملک در گرانادا میشوند

- بعد از اینکه ویزای اقامت دائم دریافت کردید ، بعنوان شهروند دائمی گرانادا در خواهید آمد . از مزایای شهروند دائمی گرانادا آن است که در واقع در  ملیت های مشترک المنافع درست مانند افرادیکه  در این کشورها متولد شده اند  را خواهید داشت و  سهامدار میشوید و این بدین معنی است که شما نیز در ذخایر بهربرداری شده و یا  نشده  ثروتهای طبیعی ملی  این کشورها سهیم هستید.

- اما بزرگترین مزیت اینگونه سرمایه گذاری زندگی در یکی از زیباترین مکانهای جهان سکونت خواهید کرد.

این یکی از معدود کشورهای جهان که جاذبه های باستانی را در کنار جهان مدرن و لوکس یکجا داراست

میزان سرمایه گذاری در گرانادا

سرمایه گزاری در کشور گرانادا مبلغ 200000 ( دویست هزار دلار) میباشد بعلاوه هزینه های دولتی .

که جمعلا مبلغ 350000 ( سیصدوپنجاه هزاردلار) است .

هنگامی که سرمایه گذاری مورد تائید دولت گرانادا قرار گرفت شما ، همسر و فرزندان زیر 25 سال و همچنین پدر و مادر شما بصورت دائم شهروند و مقیم گرانادا خواهند شد .

پروندها ها در مدت زمان سه تا پنج ماه تکمیل و اقامت و گذرنامه  آماده میشوند

بالا