اخذ اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری در دومینکا ، یکی از با ارزش ترین و راحت ترین مسیر برای دریافت گذرنامه جهت ورود به 100 کشور جهان میباشد.

دومینیکا یکی از جزایر بسیار زیبای دریای کربین میباشد . این کشور استقلال خود را در سال 1978 از انگلستان کسب کرد و پس از آن چه از لحاظ اقتصادی و چه سیاسی کشور مستقلی بشمار میاید .

مزایای اقامت در دومینکا:

1 اقامت دائم و همیشگی بدون قید و شرط

2 برای دولت  دومینکا فقط اقامت در خاک خودش حائز اهمیت است و نیازی نیست تا این اقامت به اطلاع کشور زادگاه رسیده شود

3 نیازی به اقامت همیشگی بصورت اجباری در این کشور نمیباشد.

4 -  شما نه تنها قادر به سفر به 100 کشور جهان میباشید ، بلکه قادر به ادامه تحصیلات و اخذ مجوز کار در بسیاری از کشورها مانند انگلستان میباشید

5 افرادی که در این کشور مقیم هستند میتوانند مجوز اقامت در کشورهایی مانند برمودا ، جزایر کیمن ( متعلق به انگلستان) و یا باهاما و همچنین هر یک کشورهای کاربین را اخذ کنند

6 هیچ محدودیتی برای اجرای تبادلات بازرگانی در سراسر جهان مخصوصا در امریکا وجود ندارد.

نحوه سرمایه گذاری و اخذ اقامت دائم

شما باید مبلغی را تحت شرایط زیر بصورت دائمی و غیر قابل بازگشت (مگر در مواردی از قبیل رد شدن ویزا) به حساب دولت دومینیکا واریز نمائید .

دو انتخاب اصلی برای شما موجود است . بعنوان یک فرد مجرد و تنها و یا بعنوان متاهل

انتخاب بعنوان یک فرد مجرد و بدون خانواده باید مبلغ  100000 ( صد هزار دلار)دلار انریکا واریز نمائید که فقط شامل یک فرد میباشد 

انتخاب دوم یک فرد متاهل به همراه همسر مبلغ 175000 ( یکصدو هفتادو پنج ) دلار  و یا و دو فرزند زیر 18 سال مبلغ 200000 ( دویست هزار )  دلار  و یا با اضافه شدن هر فرزند زیر 18 سال 20000 ( بیست هزار) دلار و بالای 18 سال 50000 ( پنجاه هزار دلار)   اضافه میگردد .

هزینه های اضافی دیگر

سایر هزینه ها عبارتند از :

 1 - فرم تقاضا نامه 100 دلار

2 هزینه پیگیری 200  دلار

3- تابعیت  550  دلار

4 پاسپورت  60  دلار

5 هزینه تمبر 15  دلار

شرایط دیگر

1 حداقل سن 21 سال

2 عدم سوء پیشینه

3 تکمیل فرم های مربوط و تهیه مدارک لازم

4 واریز مبلغ فوق به حساب مورد نظر

5 دوره انجام مراحل پرونده حدودا 9 ماه

6 -  حتما باید از طریق وکیل مورد تائید پرونده ارائه شود

7 اگر مایل به سرمایه گذاری هستید حداقل مبلغ سرمایه گذاری 1500000 ( یک میلیون و پانصد هزار) دلار و یا اگر چند نفر که هرکدام حداقل 400000 ( چهارصد هزار دلار) سرمایه بگذارند و مجموعا حداقل 5000000 ( پنج میلیون ) دلار سرمایه جمع شود ،  میتوانند بعنوان سرمایه گذاری مشترک اقدام به تاسیس یه شرکت کنند .

هزینه های دولتی

1 متقاضی اصلی و همسر و همراهان  18 تا 25  و یا بالای 65 سال   هر یک  50000 ( پنجاه هزار ) دلار. همراهان 12 تا 17 سال 25000 ( بیست و پنج) هزار دلار

بالا