مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

 

طی بیانیه ای که دولت کانادا در تاریخ 1 فوریه 2014 صادر کرد از این پس مهاجرت از طریق سرمایه گذاری فدرال (IIP) و کارآفرینی فدرال (EN)   امکان پذیر نمی باشد و  چندین هزار تقاضایی که سالها در صف انتظار بودند نیز حذف می شوند.


برنامه های مهاجرت از طریق سرمایه گذاری استانی (PNP) کانادا این اجازه را به متقاضیان مهاجرت می دهند که فعالیت تجاری و سرمایه گذاری خود را در منطقه ای خاص از استان معرفی کنند.
در مرحله بعد اقدام به معرفی افراد به استان ها و متقاضیان تایید شده می توانند برای دریافت اقامت دایم کانادا اقدامات لازم را انجام دهند.
برنامه مهاجرت سرمایه گذاری کانادا در استان های زیر اجرا می شوند:
ساسکاچوان، بریتیش کلمبیا، ،نیو برانزویک، انتاریو، مانیتوبا ، یوکان و جزیره پرنس ادوارد و مناطق شمال غربی.

برنامه های سرمایه گذاری از بهترین روش های مهاجرت به کانادا است.
با توجه به اینکه برنامه ها و شرایط مهاجر پذیری هر استانی سرمایه گذاری و تجارت متفاوتی را اقتضا می کند و اگر متقاضی اقامت دایم کانادا هستید به شما پیشنهاد می کنیم از مشاوران مجرب که به برنامه های مهاجرتی و پیچیدگی های آن اشراف دارند کمک بگیرید.
گروه کانتیننتال بر اساس معیار ها و شرایط شما بهترین و مناسب ترین استان را به شما پیشنهاد می دهد.

مقالات مرتبط : برای مطالعه مهاجرت استانی کانادا اینجا کلیک کنید : مهاجرت استانی به کانادا

از مزایای این روش مهاجرتی، تمامی برنامه های سرمایه گذاری و در زیر گروه های سرمایه گذاری یا ایجاد کسب و کار برای متقاضی، امکان اقامت دایم خانواده را برای فرد پدید می آورد.

ولی مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری ایالتی و کبک فعال است و پذیرای متقاضیان می باشد.

                                      سرمایه گذاری در کانادا

 

متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری باید این شرایط را دارا باشد :


1- داشتن حداقل دو سال سابقه مدیریت طی پنج سال اخیر برای سرمایه گذار
2- باید حداقل دارایی قانونی سرمایه گذار 1.600.000 دلار باشد
3- سرمایه گذار تعهد نماید که مبلغ 800.000 دلار را در کانادا سرمایه گذاری کند  و دولت کانادا نیز در مقابل تعهد می نماید که این مبلغ را  پس از پنج سال از صدور ویزا به سرمایه گذار بازگرداند.

پس از اینکه سرمایه گذار از طرف دولت فدرال یا ایالت کبک گزینش شد، باید مبلغ 800000 دلار کانادا را بمدت پنج سال و بدون بهره در اختیار دولت فدرال یا ایالت کبک قرار دهد و یا به یکی از بانکهای تعیین شده توسط دولت فدرال یا کبک وکالت دهد که این مبلغ را پرداخت نمایند. لازم به ذکر است که بانک ها  مبلغی حدود 180000 دلار کانادا را به عنوان سود بانکی و سایر مخارج از سرمایه گذار دریافت می کنند.

اطلاعات بیشتر در مورد اخذ اقامت کانادا با سرمایه گذاری استانی در کبک را اینجا بخوانید : سرمایه گذاری در کبک

 

سرمایه گذاری در کانادا

 

معیارهای امتیازدهی به سرمایه گذار در کانادا  :

1- سن
2- تحصیلات
3- توانایی زبانی متقاضی (انگلیسی یا فرانسه)
4- تجربه کاری
5- انطباق پذیری سرمایه گذار با محیط

حداقل امتیازی که سرمایه گذار برای پذیرش باید کسب کند تا به عنوان مهاجر پذیرفته شود 35 امتیاز از مجموع 100 امتیاز می باشد.
پس از پذیرش متقاضی در این مرحله و کسب امتیازهای لازمه و اخذ  گواهی پزشکی و برگه عدم سوء پیشینه، متقاضی  با پرداخت مبلغ 800.000 دلار عازم استرالیا می شود و به عنوان مهاجر پذیرفته می شود.

برای اطلاع از امتیاز بندی دقیق دریافت اقامت و ویزای مهاجرت به کانادا مقاله امتیاز بندی مهاجرت به کانادا را بخوانید

 

مزایای مهاجرت سرمایه گذاری به کانادا

عدم نیاز به تسلط زبان فرانسه یا انگلیسی
عدم نیاز به مدرک تحصیلی و دانشگاهی
اخذ اقامت دائم کانادا بدون شروط سرمایه گذاری، تعهد، راه اندازی بیزنس و ایجاد شغل در این کشور
بلافاصله بعد از استقرار در محل زندگی می توانید به کسب و کار در هر نقطه ای از کانادا بپردازید
متقاضی دارای اقامت دایم کانادا است و به این دلیل می تواند هر یک از استان های مورد نظر خود را انتخاب و در آن ساکن شود
فرزندان مهاجر می توانند فورا اقدام به تحصیل در مدارس، کالج ها و دانشگاه های این کشور داشته باشند

موارد بالا تنها بخشی از مزایای این روش مهاجرتی است و در صورتی که تمایل دارید تا شرایط شما ارزیابی شود با مشاوران ما از طریق سایت در ارتباط باشید.

 

مراحل اخذ اقامت دائم کانادا از روش سرمایه گذاری

 

• بررسی شرایط متقاضی توسط گروه مهاجرتی
• تکمیل فرم ها و مدارک
• بررسی دقیق مدارک و فرم ها
• ارجاع پرونده به اداره مهاجرت
• دریافت نامه انگشت نگاری
• انجام انگشت نگاری در یکی از مراکز VAC
• دریافت پاسخ از اداره مهاجرت
• دریافت ویزا دائم و شروع کارهای مهاجرت

 

پروسه مهاجرت سرمایه گذاری کانادا چگونه خواهد بود؟

مراحل گرفتن اقامت کانادا
 

در ابتدا فرم مهاجرت از طریق سرمایه گذاری ( موجود در سایت )  را تکمیل و آن را به مشاوران گروه ما ارجاع دهید
بعد از بررسی شرایط شما و در صورتی که شما را واجد شرایط مهاجرت بدانیم پروسه شما از همان زمان آغاز خواهد شد.
مسیر رسیدن به هر استانی متفاوت است ولی به طور کلی می توان این روند را به شکل زیر شرح داد:

حال این روند شامل چه مراحلی است:

 

تعیین بهترین روش سرمایه گذاری برای شما

در روش سرمایه گذاری زیر گروه های مختلفی داریم و هر استانی شرایط متفاوتی برخوردار است و از این رو با توجه به شرایط شما اولویت ها را در اختیارتان قرار می دهیم
مشاوره ما و تصمیم شما تعیین کننده بهترین و مناسب ترین راه مهاجرت به کانادا است.
مقصد مورد نظر شما، زمان رسیدگی، شرایط خانواده، میزان تسلط به زبان و ..... از معیارهای تعیین شرایط مهاجرتی شماست.
تکمیل و تایید و انتخاب گام نخست در شروع این پروسه است.

 

تکمیل پرونده مهاجرتی

گام دوم برای مهاجرت، تکمیل پرونده است و برای آن می بایست فرم های مربوطه و مدارک لازم را آماده کنید.
این مرحله از اهمیت بالایی برخوردار است و باید با بررسی دقیق و موردی فاکتورهای مختلف در نظر گرفته شوند و پرونده به شکلی آماده شود تا افسر پرونده قانع گردد.
کارشناسان ما وظیفه بررسی شرایط متقاضی اقامت دائم را برعهده دارند
فرم ها به طور تخصصی توسط گروه حرفه ای ما تکمیل می شوند و بعد از آن ارائه پرونده به اداره مهاجرت کانادا است.
نقاط قوت و مهارتهای شما و احیانا مسائلی که نیاز به توضیح و شفاف سازی دارد برای افسر مهاجرت شرح و شفافسازی می کنیم
در نتیجه درخواست مهاجرت و پرونده کامل و آماده شما بهمراه مستندات لازم برای قانع کردن افسر مهاجرت در خصوص صلاحیت شما به اداره مربوطه فرستاده خواهد شد.


ارتباط با افسر مهاجرت

بعد  از درخواست شما به طور دایم با اداره مهاجرت کانادا در ارتباط و مکاتبه خواهیم بود و شما را از این ارتباطات مطلع می کنیم.

در هر حال از پرونده شما مطلعیم و تمامی اقدامات لازم برای استاندارد بودن شرایط و اخذ تاییدیه اداره مهاجرت را برای شما به ارمغان می آوریم.
مدارک مربوط به میزان دارایی های فرد، شاخص تطبیق پذیری با فرهنگ کشور کانادا، تجربه  و سوابق کاری و بیزنس پلن باید در پرونده موجود باشد و از معیارهای انتخاب متقاضیان اقامت دایم کانادا است.
مدارک تحصیلی و دانشگاهی، مدرک زبان و ... در پرونده شما وجود دارد
دانش زبان فرانسه یا انگلیسی در این روش ضروری نیست ولی امتیاز شما را در جدول تطبیق پذیری بالاتر می برد

تا زمان تایید شرایط شما از سوی اداره مهاجرت و پس از آن تا استقرارتان در کانادا شما را تنها نمی گذاریم.

 

مصاحبه حضوری و آمادگی شما
تمام تلاش ما در این است که امکان مصاحبه حضوری برای شما به حداقل برسد ولی با این وجود در صورتی که نیاز به مراجعه حضوری داشته باشید همکاران ما شما را در این زمینه یاری می کنند.
ارائه نمونه سوالات مصاحبه، جلسات آموزشی در خصوص مصاحبه، آموزش توسط مربیان ویژه  و ... از جمله روش های آماده کردن شما برای قبولی در مصاحبه حضوری است.
دولت کانادا سوء پیشینه و سوابق پزشکی تمام متقاضیان و خانواده آنها را بررسی می کند
در پایان و بعد از کسب اقامت دایم کانادا و سکنی گزینی در این کشور از تمامی حقوق شهروندی ( به جز حق رای) برخوردار می شوید.
مهاجران بعد از 3 سال اقامت در این کشور برای دریافت پاسپورت کانادا و شهروندی اقدام کنند.

 

انگشت نگاری

برای این کار می بایست به سفارتهای کانادا (VAC) مراجعه کنید.
ایران سفارت فعال کانادا(VAC) را ندارد و برای این منظور باید به یکی از کشورهای ارمنستان، ترکیه و امارات سفر کنید و انگشت نگاری را انجام دهید.

اگر تصمیم به مهاجرت از طریق سرمایه گذاری دارید،موسسه مهاجرتی کانتیننتال  با تجربیات ارزشمند و پرونده های موفق بالا در طول سالیان می تواند در این زمینه شما را یاری کند.

 

نکته مهم !!!

*لازم به ذکر است که سرمايه گذار موظف نیست شغلی را ایجاد نماید و هیچگونه شرايط مهاجرتي به این فرد تحميل نخواهد شد.

 

بالا