اقامت آمریکا ، دومینیکا و گرانادا

دومینیکا

اخذ اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری در دومینکا ، یکی از با ارزش ترین و راحت ترین مسیرها برای دریافت گذرنامه جهت ورود به 100 کشور جهان میباشد.
دومینیکا یکی از جزایر بسیار زیبای دریای کارائیب میباشد . این کشور استقلال خود را در سال 1978 از انگلستان کسب کرد و پس از آن چه از لحاظ اقتصادی و چه سیاسی کشور مستقلی بشمار میاید .
 

مزایای اقامت در دومینکا:

1 – اقامت دائم و همیشگی بدون قید و شرط
2 – برای دولت  دومینکا فقط اقامت در خاک خودش حائز اهمیت است و نیازی نیست تا این اقامت به اطلاع کشور زادگاه متقاضی رسیده شود.
3 – نیازی به اقامت همیشگی بصورت اجباری در این کشور نمیباشد.
4 -  شما نه تنها قادر به سفر به 100 کشور جهان میباشید ، بلکه قادر به ادامه تحصیلات و اخذ مجوز کار در بسیاری از کشورها مانند انگلستان میباشید.
5 – افرادی که در این کشور مقیم هستند میتوانند مجوز اقامت در کشورهایی مانند برمودا ، جزایر کیمن (متعلق به انگلستان) و یا باهاما و همچنین هر یک کشورهای کارائیب را اخذ کنند.
6 – هیچ محدودیتی برای اجرای تبادلات بازرگانی در سراسر جهان مخصوصا در امریکا وجود ندارد.

 

نحوه سرمایه گذاری و اخذ اقامت دائم

روش های اقدام برای مهاجرت به دو صورت انجام میگردد:
 1 – روش پرداخت بلاعوض که بعد از سال 2015 احتمال افزایش وجود دارد شما باید مبلغی را با شرایط زیر بصورت دائمی و غیر قابل بازگشت (مگر در مواردی از قبیل رد شدن ویزا) به حساب دولت دومینیکا واریز نمائید .
دو انتخاب اصلی برای شما موجود است . بعنوان یک فرد مجرد و یا بعنوان متاهل.
یک فرد مجرد و بدون خانواده باید مبلغ  100.000 دلار امریکا واریز نمائید که فقط شامل یک نفر میباشد.
یک فرد متاهل به همراه همسر مبلغ 175.000 دلار  و یا با داشتن دو فرزند زیر 18 سال مبلغ 200.000 ( دویست هزار )  دلار  و یا با اضافه شدن هر فرزند زیر 18 سال 20.000 ( بیست هزار) دلار و بالای 18 سال 50.000 ( پنجاه هزار دلار)اضافه میگردد .
2 – روش خرید ملک
خرید ملک به ارزش حداقل 200.000 ( دویست هزار دلار ) در یکی از پروژه های مورد تائید دولت و نگهداری آن ملک بمدت 3 سال و دریافت شهروندی در صورت نگهداری ملک پس از 5 سال.

هزینه های اضافی دیگر
سایر هزینه ها عبارتند از :
 1 - فرم تقاضا نامه 100 دلار
2 – هزینه پیگیری 200  دلار
3- تابعیت  550  دلار
4 – پاسپورت  60  دلار
5 – هزینه تمبر 15  دلار
شرایط دیگر
1 – حداقل سن 21 سال
2 – برگه عدم سوء پیشینه
3 – تکمیل فرم های مربوط و تهیه مدارک لازم
4 – واریز مبلغ فوق به حساب مورد نظر
5 – دوره انجام مراحل پرونده حدودا 9 ماه
6 -  حتما باید از طریق وکیل مورد تائید، پرونده ارائه شود.
7 – اگر مایل به سرمایه گذاری هستید حداقل مبلغ سرمایه گذاری 1.500.000 ( یک میلیون و پانصد هزار) دلار و یا اگر چند نفر که هر کدام حداقل 400.000 ( چهارصد هزار دلار) سرمایه بگذارند و مجموعا حداقل 5.000.000 ( پنج میلیون ) دلار سرمایه جمع شود ،  میتوانند بعنوان سرمایه گذاری مشترک اقدام به تاسیس یک شرکت کنند .

هزینه های دولتی

متقاضی اصلی و همسر و همراهان  18 تا 25 سال و یا بالای 65 سال   هر یک  50000 ( پنجاه هزار ) دلار؛ همراهان 12 تا 17 سال 25000 ( بیست و پنج) هزار دلار اضافه میشود.

گرانادا

آشنائی با برنامه های سرمایه گذاری گرانادا
در جهان هرگز برنامه اقامت و دریافت گذرنامه هیچ کشوری نمیتواند با گرنادا رقابت کند .
دلائل بسیاری برای این پدیده وجود دارد که سرانجام منافع مشترک طرفین حاصل خواهد شد . توانائی کشور گرانادا توسط این سرمایه گذاری خارجی متجلی میگردد و در مقابل  خواسته  همیشگی مردم جهان در ورود به کشورهای مختلف (بدون نیاز به ویزا، با پوشش و امنیت پزشکی و بهداشت، آسایش خاطر برای تامین آتیه خانواده و موقعیت های ادامه تحصیل در سراسر جهان) از جمله مزایای این برنامه است که در واقع مزایای داشتن ملیت دوم است .

Grenada Economic Investment Program (“GEIP”)

مزایای این برنامه عبارتند از :
 - سرمایه لازم جهت سرمایه گذاری، پایین تر از برنامه های مشابه در سایر کشورهای جهان میباشد.
 - امنیت این سرمایه گذاری را دولت گرانادا تضمین میکند.
 - دولت گرانادا از طریق این مرکز مهاجرت ( کنتیننتال)، اجازه پیگیری مسیر سرمایه گذاری را میدهد و سرمایه گذاران در صورت تمایل، تشویق به خرید ملک در گرانادا میشوند.
- بعد از اینکه ویزای اقامت دائم دریافت کردید ، بعنوان شهروند دائمی گرانادا خواهید بود . از مزایای شهروند دائمی گرانادا آن است که در واقع در  ملیت های مشترک المنافع درست مانند افرادیکه  در این کشورها متولد شده اند، خواهید بود و  سهامدار میشوید و این بدین معنی است که شما نیز در ذخایر بهره برداری شده و یا  نشده  ثروتهای طبیعی ملی  این کشورها سهیم هستید.
- اما بزرگترین مزیت اینگونه سرمایه گذاری، زندگی در یکی از زیباترین مکانهای جهان خواهد بود.
این کشور یکی از معدود کشورهای جهان است که جاذبه های باستانی را در کنار جامعه مدرن خود یکجا داراست .

میزان سرمایه گذاری در گرانادا

سرمایه گذاری در کشور گرانادا مبلغ 200.000 ( دویست هزار دلار) بعلاوه هزینه های دولتی میباشد که جمعا مبلغ 350.000 ( سیصدوپنجاه هزار)دلار است .
هنگامی که سرمایه گذاری مورد تائید دولت گرانادا قرار گرفت متقاضی، همسر و فرزندان زیر 25 سال و همچنین پدر و مادر متقاضی بصورت دائم شهروند و مقیم گرانادا خواهند شد .
پرونده ها در مدت زمان سه تا پنج ماه تکمیل شده و شرایط اقامت و گذرنامه آماده میشوند.

 

بالا