مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

در ابتدا در مورد الزامات اخذ اقامت دائم استرالیا توضیحاتی خواهیم داد و در ادامه روند اقدام و شرایط دریافت را برای شما شرح میدهیم.

الزامات اخذ اقامت دائم استرالیا از طریق نیروی متخصص

مهاجرت استرالیا بر اساس یک سیستم امتیازبندی می باشد. در مرحله نخست به بررسی الزامات اخذ اقامت دائم استرالیا می پردازیم:

گردآوری مدارک کلیدی:

اول از همه، گرد آوری مدارک کلیدی برای ثبت درخواست لازم می باشد. جدا از مدارک مسافرتی و تحصیلی، شما دو گروه از مدارک اصلی را نیاز دارید :

مدرک زبان انگلیسی و نیز ارزیابی گرفته شده از سازمان ارزیابی کننده مرتبط

انتخاب ویزای صحیح:

لازم است که متقاضی صحیح ترین گروه از ویزاهای اقامت دائم را انتخاب نماید. متدوال ترین این ویزاها، ویزای ساب کلاس 189 می باشد که نیازی به اسپانسری ندارد، ویزای ساب کلاس 190 که نیاز به اسپانسر ایالتی دارد و ویزای 186 که نیازمند پیشنهاد شغلی از استرالیا می باشد.

انتخاب شغل مناسب از لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا:

به محض انتخاب ویزای صحیح برای متقاضی، فرد نیازمند این است که شغل خود را از لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا انتخاب نماید. اگر متقاضی برای ویزایی که نیازی به اسپانسری ندارد، یعنی ویزای ساب کلاس 189، اقدام می کند، نیاز است که شغل خود را از لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا انتخاب کند. اگر برای ویزای اسپانسر ایالتی اقدام می کند، یعنی ویزای ساب کلاس 190، متقاضی نیازمند این است که  شغل خود را از لیست مشاغل مورد نیاز مربوط و اختصاص یافته به هر استان انتخاب نماید.

اقدام کردن در سیستم امتیازبندی:

وقتی تمام موارد ذکر شده در بالا انجام پذیرفت، وقت آن است که برای سیستم امتیازبندی استرالیا اقدام نماید، در این سیستم آنلاین متقاضی اطلاعاتی مانند سن، تحصیلات، سوابق کاری، توانایی در زبان انگلیسی، و بقیه موارد را ذکر می کند. فرد برای هر کدام از این فاکتورها امتیازی را دریافت می کند. جمع این امتیازات باید حداقل به 60 برسد که بتوان از طریق این سیستم اقدام کرد. البته که امتیاز بالاتر مانند سکوی پرتابی می باشد که شانس شما برای دریافت دعوت نامه جهت اقدام برای ویزا را بیشتر می کند.

تست سلامتی و شخصیتی:

متقاضی باید تست سلامتی و شخصیتی را انجام دهد که نشان می دهد فرد از نظر سلامتی و اخلاقی سالم است. شما باید مدارک مربوط به این دو تست را ارائه نمائید.

چگونه به راحتی برای اقامت دائم استرالیا اقدام کنیم؟

به محض این که همه مدارک مورد نیاز را گرد آوری و نوع ویزای خود را انتخاب کردید، باید برای دریافت ویزا درخواست خود را در سیستم آنلاین اداره مهاجرت به استرالیا به ثبت برسانید. پس از آن باید منتظر پاسخ از سازمان مربوطه باشید. اگر درخواست شما مورد پذیرش قرار بگیرد، شما می توانید برای ویزا اقدام کنید، در این هنگام تقاضانامه به همراه مدارک اصلی گرد آوری شده را باید برای اداره مهاجرت ارسال کنید، برای ارسال این مدارک شما یک بازه زمانی محدودی دارید.

هدف از نگارش این مقاله توضیحی در مورد چگونگی اخذ اقامت دائم استرالیا بود که خدمت شما ارائه گردید. 

در صورت تمایل و در جهت ارائه توضیحات و پاسخ به سوالات بیشتر شما در باب مهاجرت به استرالیا می توانید با گروه مشاورین کانتیننتال تماس حاصل فرمایید و از مشاوره تلفنی و در صورت نیاز مشاوره حضوری رایگان بهره مند گردید .

 

استرالیا برای متقاضیان ایرانی، دو نوع نیروی کار تخصصی را می پذیرد :


   1-  دارندگان مدارک تحصیلی دانشگاهی
 

استرالیا اول جولای هر سال لیستی از رشته های تخصصی مورد نیاز خود را اعلام می کند که دارندگان مدارک تحصیلی مرتبط با این رشته ها می توانند در استرالیا پذیرفته شوند.

برای اطلاع از این رشته ها می توانید به سایت www.immi.gov.au/sol مراجعه نمایید. اگر تخصصی که شما دارید شامل این لیست نمی شود نا امید نشوید به لیست تخصص های مورد نیاز استان های استرالیا که در سال چندبار اپدیت می شود، نیز مراجعه کنید. از لینک های زیر می توانید لیست تخصص های هر استان را مشاهده نمایید:

- کانبرا :http://canberrayourfuture.com.au/portal/migrating/article/act-occupation-lis

- سیدنی : http://www.business.nsw.gov.au/__data/assets/pdf_file/0019/25147/NSW-State-Occupation-List.pdf

- ایالت نورترن تراتوری: http://www.australiasnorthernterritory.com.au/Working/bsm/nt-nominated-general/Pages/sol.aspx 

- آدلاید : www.migration.sa.gov.au/node/176  

- ملبورن : www.liveinvictoria.vic.gov.au/visas-and-immigrating/occupation-lists  

- پرت : http://www.migration.wa.gov.au/skilledmigration/Pages/Occupationsindemand.aspx

- کویزلند : http://migration.qld.gov.au/wp-content/uploads/pdf/occupation-list-489-visa.pdf
http://migration.qld.gov.au/wp-content/uploads/pdf/occupation-list-190-visa.pdf   

تذکر : استرالیا دانشگاه ها و موسسات ایران را به دو گروه درجه 1 و درجه 2 طبقه بندی کرده است. بر اساس این تقسیم بندی مدارک تحصیلی صادره از دانشگاه های درجه 1 معادل همان مدرک در استرالیا می باشند و مدارک تحصیلی صادره از دانشگاه ها و موسسات درجه دو، معادل مدرک یک سطح پایینتر در استرالیا می باشند . به عنوان مثال مدرک لیسانس از دانشگاه درجه 2 معادل مدرک فوق دیپلم در استرالیا است.

باتوجه به این رتبه بندی ، متقاضی باید مدرک معادل مورد پذیرش شغل مورد نظر را دارا باشد.

مهاجرت به استرالیا

2-  دارندگان مدارک فنی و حرفه ای

شامل افرادی می شود که مدرک فنی و حرفه ای از وزارت کار داشته باشند، یا دارای مدرک فوق دیپلم در رشته های فنی و یا فارغ التحصیل هنرستان های فنی باشند.
رشته های فنی مورد پذیرش استرالیا در حال حاضر شامل این رشته ها است :
 1-برق، مکانیک و نقاشی اتومبیل
 2 - نجاری و کابینت سازی
 3 - برق گرایش صنعتی و گرایش عمومی
 4- الکترونیک
 5- لوله کشی
6- جوشکاری
7- آهنگری

امتیازات :

حداقل امتیازی که متقاضی برای پذیرش باید کسب نماید، 60 امتیاز می باشد و طبعا هر چه این امتیاز بالاتر باشد شانس قبولی و پذیرش اقامت نیز افزایش می یابد.

شرایط عمومی متقاضی :
• حداکثر سن 50 سال

• حداقل نمره آیلتس :  IELTS  6 . به دارندگان نمره 7  به بالا ، ده امتیاز بیشتر تعلق می گیرد


برای مشاهده جدول امتیازات فایل زیر را دانلود نمایید :  http://www.immi.gov.au/skilled/general-skilled-migration/pdf/points-tested-migration-fact-sheet.pdf
 
به دارندگان تحصلات دانشگاهی سه نوع ویزا تعلق می گیرد :
  1- ویزای مستقل 189 (Subclass189- Skilled –Independent ) که به متقاضی اجازه می دهد در هر نقطه از استرالیا امکان کار و زندگی داشته باشد. این ویزا برای اقامت دائم است و اعتبار آن تا پنج سال است و پس از آن قابل تمدید می باشد.
  2-  ویزای پذیرش ایالتی 190 (Subclass190- Skilled nomination) که به متقاضی اجازه میدهد در هر نقطه از استان مورد پذیرش امکان سکونت و کار داشته باشد. این ویزا نیز برای اقامت دائم است و اعتبار ان پنج ساله است. ولی متقاضی را متعهد می کند که تا دو سال تنها در استان مورد پذیرش ساکن باشد و یک سال به تمام وقت کار کند. و پس از ان برای متقاضی هیچ محدودیتی نیست و می تواند به سایر استان ها نیز نقل مکان نماید.
پ- ویزای پذیرش ایالتی 489 (Subclass489- Skilled- regional sponsored) که به متقاضی اجازه سکونت و کار در مناطق غیر از مرکز استان مورد پذیرش را می دهد. این ویزا چهارساله است و مشروط به اینکه متقاضی تعهدات خود مبنی بر سکونت دوساله در استان مورد پذیرش و یک سال کار تمام وقت را رعایت نماید. پس از پایان یافتن مدت چهار سال می تواند درخواست اقامت دائم نماید و پس از دریافت ویزای دائم از مزایای ویزای دائم همانند دیگر دارندگان ان بهره مند گردد.
  

 

بالا