تحصیل در کانادا

در صورت تمایل به ادامه تحصیل در کانادا ابتدا مطالب زیر را مطالعه فرمایید. دلایل جذابیت تحصیل در کانادا بدین شرح است.

مدارک تحصیلی دانشگاه های کانادا به دلیل استانداردهای بالا و کیفیت تحصیلی آن بسیار معتبر است. بنابراین تحصیل در کانادا راهی برای ادامه تحصیل در دانشگاه های بین المللی و راه یابی به شغل های پردرآمد است. لقب کانادا لقب، اروپای آمریکا است زیرا کشوری زیبا با امکانات آمریکا است که دارای امنیت اروپا است. مدارک دانشگاهی دریافتی از کانادا در سطح انگلیس و آمریکا است.

کیفیت زندگی و تحصیل در کانادا، در سطح بین الملل بسیار بالاست، در حالیکه شهریه دانشگاه و هزینه های کانادا کمی پایین تر از آمریکا و انگلیس است. البته کارشناسی ارشد در انگلیس فقط یک سال و در کانادا، دو سال طول می کشد.

سازمان ملل متحد از کانادا به عنوان یکی از بهترین کشورهای دنیا برای زندگی یاد می کند. یک دانشجو در کانادا، از آزادی هایی شهروندان کانادا برخوردار است.

کانادا کشوری است دو زبانه (فرانسه و انگلیسی) و شما باید به یکی از این زبان ها خود را مسلط کنید.

دانشگاه های کانادا، از امکانات مدرن، امکانات ورزشی، سالن های کنسرت و نمایشگاه های هنری برخوردار است. در کانادا، دولت و بخش خصوصی از پژوهش به خصوص در فیلدهای ارتباطات، دارو، کشاورزی، محیط زیست و کامپیوتر حمایت می کند.

افراد خواهان مهاجرت به کانادا با گرفتن مدارک تحصیلی کانادا و سابقه کار در کانادا، می توانند اقدام به دریافت اقامت دائم کانادا کنند.

معتبرترین رتبه بندی علمی دانشگاه های کانادا در نشریه مکلین و با عنوانMaclean's University Rankings موجود است. معیار رتبه بندی ها عواملی مانند شهرت دانشگاه، ویژگی های دانشکده ها، دانش آموختگان، کلاس ها، مسائل مالی، کتابخانه و هدف اطلاع رسانی به متقاضیان تحصیل در دانشگاه های کانادا است. بر این اساس دانشگاه دالهوس رتبه اول و دانشگاه ویکتوریا، واترلو، و نیو برانزویک رتبه های بعدی را دارند. در بین دانشگاه های علوم پزشکی، دانشگاه مکگیل رتبه اول و بریتیش کلمبیا و تورونتو، در رتبه های بعدی قرار گرفته اند.

پذیرش در دانشگاه های کانادا به موقعیت و شرایط آن دانشگاه بستگی دارد. مثلاً پذیرش کارشناسی دانشگاه های تورنتو از طریق مرکز پذیرش دانشجوی دانشگاه های انتاریو و پذیرش مدارک بالاتربه طور مستقیم از سوی دانشگاه مربوطه صورت می گیرد.

مدارک مورد نیاز برای پذیرش دانشگاه های تورنتو :

1- فرم درخواست پذیرش که برای دوره کارشناسی در مرکز پذیرش دانشجوی انتاریو و برای کارشناسی ارشد و دکتری در وبسایت دانشگاه ها قرار دارد.

2- آخرین مدرک تحصیلی که باید برای دوره لیسانس مدرک دیپلم یا پیش دانشگاهی و کارنامه چهار سال آخر دبیرستان را ترجمه رسمی کنند و همراه با فرم درخواست به دانشگاه مورد تقاضا ارسال کنند. متقاضیان تحصیل در دوره های کارشناسی ارشد و دکتری، چون دانشگاه محل تحصیل آنها (در ایران) خودش اقدام به ارسال مدارک تحصیلی و ریز نمرات می کند، فقط باید به دانشگاه محل تحصیل خود درخواست داده و هزینه ترجمه و پست مدارک را به دانشگاه (در ایران) پرداخت کنند.

3- مدرک زبان انگلیسی که تافل یا آیلتس است. معمولاً حداقل نمره مورد قبول دانشگاه برای مدرک آیلتس (7.0 آکادمیک) است.

4- رزومه ای برای معرفی سوابق و توانمندی ها. شما در یک نامه اهداف و دلایل واهداف ادامه تحصیل در دانشگاه را بیان نموده و توانمندی ها و سوابق فعالیت های خود (علت انتخاب این دانشگاه، موضوع تحقیق و پژوهش مورد نظرتان، کارهایی که تا کنون انجام داده اید) را ارائه می کنید. در صورتی که بیشتر از دو سال از گرفتن مدرک تحصیلی شما گذشته، در یک نامه مجزا همه فعالیت های دانشگاهی و غیر خود را طی مدت فراغت از تحصیل توضیح دهید.

5- پرداخت هزینه درخواست پذیرش در دانشگاه

6- نامه های معرفی از استادهای دانشگاه مقاطع تحصیلی قبل (برای درخواست مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری). معمولاً 2 یا 3 نامه پیشنهاد لازم است. این نامه ها باید به وسیله اساتید فعلی شما یا افرادی که در سطح بالاتر از شما در رشته شما شاغلند یا تحصیل می کنند، نوشته شود. در نامه های معرفی باید از دلایلی که استاد برای پیشنهاد شما آورده است، دفاع کند.

 

بالا