ویزای مولتیپل 5 ساله | ویزای مولتی کانادا تضمینی

ویزای مولتیپل چیست

کانادا به عنوان کشوری مدرن در آمریکای شمالی و آب و هوای بی نظیر آن همیشه مورد توجه توریست ها و جهانگردان از اقصی نقاط جهان است.پس از آخرین تغییراتی که در زمینه اخذ ویزای 5 ساله برای متقاضیان ایرانی به وجود آمده، مدارک  شما باید بر اساس قوانین جدید در صدور انواع ویزا ها و بخصوص ویزای موقت تکمیل شود. در گذشته ویزای کانادا برای افرادی که قصد دیدار خانواده خود را داشتند به دو صورت ویزای یک بار ورود و چندبار ورود صادر می شد ویزای سینگل یا یکبار ورود فقط امکان یکبار ورود به خاک کانادا و ماکزیموم زمان اعتبار آن ویزا 6 ماه است.

در قوانین جدید تمامی ویزاهای موقت  حذف شده و یک نوع ویزا داریم به نام ویزای مولتیپل یا ویزای مولتی 5 ساله که در ایران شناخته می شود. در این نوع ویزا توریست برای دیدار خانواده، گردشگری، تحصیل ( کمتر از 6 ماه و دوره های آموزشی ) و ... امکان سفر به کانادا را دارد.در این نوع ویزای موقت کانادا مدت زمان اعتبار ویزا را فقط افسر تعیین می کند و زمان ویزای شما از 6 ماه تا 5 سال متغیر است. اگر بعنوان توریست و گردشگر وارد کانادا می شود معمولا زمان ویزا کوتاهتر و اگر برای دیدار اعضای خانواده، دوستان و اقوام باشد مدت زمان نزدیک به 5 سال تایید می شود. تکمیل پرونده شما و بررسی شرایط موجود و تغییرات آن توسط مشاورین مهاجرتی و تجربه موسسات مهاجرتی در تعیین مدت زمان ویزا توسط افسر تاثیر گذار است. گروه کانتیننتال در زمینه انواع مهاجرت به کانادا ویزای دایم و موقت کشور کانادا فعالیت دارد و شما می توانید وظیفه اخذ ویزای مولتی 5 ساله را به عهده آنها بگذارید. برای ارائه و ارزیابی مدارک اخذ ویزا کانادا با مشاورین ما تماس بگیرید و از خدمات آنها بهره ببرید.

ویزا مولتی پد

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی 5 ساله

  • اصل گذرنامه
  • گذرنامه باید حداقل دو سال اعتبار داشته باشد
  • گذرنامه های قبلی
  • ترجمه رسمی شناسنامه
  • ترجمه اسناد تجاری
  • ترجمه اسناد ملکی
  • ترجمه سند ازدواج ( در صورتی که زوج باهم سفر می کنند)
  • ترجمه رسمی مدارک شغلی ( ای موارد اعم از فیش حقوقی، گواهی اشتغال به کار، روزنامه رسمی، پروانه نظام مهندسی، حکم کارگزینی و ....)
  • گواهی اشتغال به کار و ترجمه آن
  • گردش حساب ( سه ماه آخر )
  • یک قطعه عکس جدید با زمینه سفید 5*5
  • تکمیل تمامی فرم های مربوطه  برای متقاضی
  • دعوت نامه بهمراه برگه ی مالیاتی دعوت کننده از کانادا
  • نامه های بانکی
  • ترجمه دفترچه بیمه
  • کارت پایان خدمت یا معافیت برای آقایان
  • ترجمه کارت پایان خدمت


توجه داشته باشید داشتن ویزای شینگن بسیار مزیت محسوب می شود. و افسر ویزا برای تایید ویزای شما راغب تر می شود به این امر توجه داشته باشید که سفارت کانادا مصاحبه حضوری با متقاضیان ویزا مولتی 5 ساله ندارد و تمامی تصمیم گیری ها درباره اعطای ویزا فقط با مدارک ارسالی به سفارت صورت می گیرد. به همین خاطر اهمیت مدارک ارسالی متقاضیان چند برابر می گردد و تکمیل پرونده آنها امری ضروری است. مدارک ارسالی شما به سفارت کانادا باید دقیق، به روز و آپدیت، کامل و گویای وضعیت فعلی متقاضی باشد تا افسر متقاعد به اعطای ویزا به فرد گردد. برای دریافت ویزای کانادا با توجه به نوع درخواست ویزا و شرایط فعلی شما، مدارک تکمیل پرونده متفاوت است. برای مثال مدارک ویزا دانشجویی و مهاجرت و ویزای کار و ... از شخصی به شخص دیگر متفاوت است. مهاجرت کانادا و این یکی از مهمترین دلایل برای انتخاب مرکز مهاجرتی با تجربه و دقیق می باشد.

ویزای مولتیپل یا توریستی 5 ساله کانادا - موسسه مهاجرتی کانتیننتال


شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای مولتی 5 ساله کانادا

با توجه به مدارک لازم که به آن اشاره می شود و تکمیل این مدارک و ارسال آن به سفارت کانادا، مواردی هست که باید به آن توجه داشته باشید:

 افسر ویزا در موارد زیر باید متقاعد گردد

  • با اتمام زمان ویزا حتما از خاک کانادا خارج می شوید.
  • قصد تحصیل در کانادا را ندارید و قبل از تحصیل حتما مجوز های لازم را کسب می کنید.
  • برای انجام هر شغل و کاری در کانادا مجوزهای آن را تهیه می کنید.
  • در مورد توان مالی، افسر باید بداند که شما قادر به اداره کامل هزینه های خود و خانوادتان تا پایان حضور در کانادا هستید.
  • افسر باید بداند شما فردی قانونمند هستید و هیچگونه سوابق جنایی ندارید.
  • از سلامت جسمی برخوردار باشید در غیر اینصورت نیاز به مدارک معاینات پزشکی است.
  • مدارک درخواستی افسر ویزا را ارائه نمایید.

اگر به همراه اعضای خانواده برای ویزا اقدام کرده اید، هریک از افراد باید جداگانه فرم تقاضای ویزا را تکمیل و وجه ویزا را به حساب سفارت واریز کنند. ویزای مالت یپل یا ویزا مولتی پد 5 ساله کانادا در واقع نامی است که طبق معمول قدیم به ویزای موقت حاضر این کشور اطلاق می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مدارک و شرایط ویزای مولتی 5 ساله کانادا  می توانید مشاوره ی تلفنی یا تعیین وقت برای مشاوره حضوری داشته باشید. شما می توانید همه روزه با تعیین وقت قبلی جهت مشاوره و تکمیل مدارک برای ویزای کانادا اقدام کنید. به خاطر داشته باشید  تمامی موارد فوق و بسیاری دیگر از نکات را کارشناسان ما به شما ارائه می کنند و در جریان تمامی موارد قرار می گیرید پس با خیالی آسوده با گروه ما همراه شوید. همواره در طول تاریخ سفر برای مردم جذابیت های فراوانی داشته و همه را بر آن داشته تا در این راه گام بردارند و مدتی دل از وطن خود رها کرده و به کشوری دیگر قدم بگذارند . سفری که برای آدمی ناشناخته است با شوق و رغبت فراوان به آن روی می آورد. با این حال گروه ما قادر خواهد بود تا با اخذ ویزا و راهنمایی ها، سفری دلنشین و ویژه را برای شما به ارمغان آورد.


چرا سفر و اخذ ویزا با کانتیننتال

1- برنامه ریزی منظم برای انجام خواسته های شما
2- کوتاهترین مدت زمان ممکن
3-  پایبندی کامل به تعهدات
4- کیفیت و قیمت مناسب
5- استفاده از مشاورین و کارشناسان مجرب
6- تجارت بین اللملی
7- انواع مشاوره های ویژه اقتصادی و بین المللی
سفر خوبی داشته باشید

کانتیننتال مفتخر است تا تجربه ی چندین ساله خود را جهت موفقیت شما عزیزان در اخذ ویزای مولتی 5 ساله کانادا به کار گیرد.

مراحل اخذ ویزا مولتی 5 ساله کانادا
 
1-  عقد قرارداد با ما
2- تکمیل تمامی فرم ها
3- تکمیل فرم های مربوط به انگشت نگاری
4- حضور شما در یکی از مراکز انگشت نگاری دولت کانادا ( آنکارا، دبی، ابوظبی، استانبول، تفلیس و ایروان )

برای مشاوره رایگان در مورد هزینه های مهاجرت با ویزای مولتی 5 ساله کانادا و شرایط اخذ جزئی تر آن از متخصصین مهاجرتی کونتیننتال کمک بگیرید.


  برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های زیر تماس بگیرید:

 +98 21 88743000

بالا