شرایط ایالت استرالیای جنوبی برای ویزای تخصص و مهارت

ویزای تخصص و مهارت

ایالت استرالیای جنوبی یکی از حامیان برنامه مهاجرت از طریق ویزای تخصص و مهارت (Skilled Migration) است. با تشدید رقابت در زمینه این ویزا این ایالت می تواند یکی از گزینه های مناسب برای متقاضیان باشد.متقاضیانی که درخواست امتیاز اسپانسر ایالتی را دارند می توانند از هر دو گزینه اسپانسر ایالتی و اسپانسر منطقه های کم جمعیت در این ایالت استفاده کنند.

ویزای ساب کلاس 190 اسپانسر ایالتی

این ویزا اقامت 5 ساله دائم است. شما می توانید در هر کجای ایالت استرالیای جنوبی که مایل هستید زندگی کنید. انتظار می رود شما در 2 سال اول اقامت خود در این ایالت زندگی کنید. جهت اقدام برای دریافت این ویزا رشته شما باید در لیست STSOL باشد. این ویزا 5 امتیاز به امتیازات شما می افزاید.

ویزای ساب کلاس 489 منطقه ای موقت

  • اسپانسر ایالتی مناطق کم جمعیت: برای اینکه بتوانید از 10 امتیاز اسپانسر ایالتی منطقه های کم جمعیت استفاده کنید بایستی رشته شما در لیست STSOL باشد.
  • اگر یکی از بستگان شما در مناطق کم جمعیت زندگی می کند می توانید از 10 امتیاز اسپانسر فامیلی برای این مناطق استفاده کنید. تمام ایالت استرالیای جنوبی شامل این قانون می شود.

این ویزا یک ویزای 4 ساله موقت است که شما و اعضای خانواده تان می توانید در این مدت کار و تحصیل کنید. و بعد از دو سال اقامت و حداقل یک سال کار در این مدت می توانید برای تبدیل ویزای خود به اقامت دائم اقدام کنید.

 

بالا