اخذ اقامت کانادا از طریق برنامه سرمایه گذاری استان کبک

اخذ اقامت کانادا از طریق برنامه سرمایه گذاری استان کبک از تاریخ 30 می 2016 مطابق با 10 خرداد 1395 شروع خواهد شد.

شرایط متقاضیان:

  • داشتن دارایی خالص حداقل معادل 1.600.000  دلار کانادا
  • سابقه دو سال مدیریت (در 5 سال اخیر) بر یک مجموعه تولیدی، صنعتی، کشاورزی و یا حرفه ای که حداقل 2 کارمند در زیرمجموعه خود داشته باشد.

 

مزیت این برنامه بر سایر برنامه های اقامتی کانادا اینست که دارای شرایط سنی نبوده و متقاضی متعهد به ایجاد کسب و کار در کانادا نمی باشد.

نظر به اینکه این برنامه در یک دوره 8 ماهه اجرا خواهد شد و تعداد محدودی پذیرش دارد لذا لازم است متقاضیان در اسرع وقت نسبت به تشکیل پرونده اقدام کنند.

بالا