اخذ اقامت کانادا از طریق برنامه سرمایه گذاری استان کبک از تاریخ 30 می 2016 مطابق با 10 خرداد 1395 شروع خواهد شد.

شرایط متقاضیان:

  • داشتن دارایی خالص حداقل معادل 1.600.000  دلار کانادا
  • سابقه دو سال مدیریت (در 5 سال اخیر) بر یک مجموعه تولیدی، صنعتی، کشاورزی و یا حرفه ای که حداقل 2 کارمند در زیرمجموعه خود داشته باشد.

 

مزیت این برنامه بر سایر برنامه های اقامتی کانادا اینست که دارای شرایط سنی نبوده و متقاضی متعهد به ایجاد کسب و کار در کانادا نمی باشد.

نظر به اینکه این برنامه در یک دوره 8 ماهه اجرا خواهد شد و تعداد محدودی پذیرش دارد لذا لازم است متقاضیان در اسرع وقت نسبت به تشکیل پرونده اقدام کنند.

بالا