مهاجرت به اروپا

 مهاجرت کاری از طریق بلو کارت اروپا به آلمان

از اول آگوست 2012 مهاجرت کاری و دریافت بلوکارتBlue Card    بهترین نوع مهاجرت به اروپا برای افراد تحصیلکرده از دانشگاههای معتبر خارجی می باشد که قصد مهاجرت به اروپا دارند و متخصصین رشته های پزشکی ، پرستاری، مهندسی علوم طبیعی و کامپیوتر و بخصوص تکنسین های متخصص در رشته های مورد نیاز آلمان و اساتید دانشگاه با سابقه تخصصی و شغلی می توانند اقامت دائم اروپا را دریافت کنند.

آلمان در مرکز اروپا قرار گرفته و حدود ۸۲ ملیون نفر جمعیت دارد و بدین ترتیب پرجمعیت ترین کشور در اتحادیه اروپا محسوب می شود.

افرادی که تحصیلات عالی دانشگاهی وتخصص در رشته های علمی- پزشکی و کامپیوتر دارند با دریافت پیشنهاد کاری ازکارفرمایی به عنوان اسپانسر در اروپا می توانند از کارت آبی و اقامت دائم کاری اروپا برخوردار باشند و با شرایطی مطلوب در اروپا زندگی کنند.

شرایط دریافت بلو کارت آلمان:

1.شهروند غیر اروپایی باشید  2. مدارک تحصیلی دانشگاهی عالیه  ارزشیابی شده توسط وزارت فرهنگ آلمان دارا باشید 3. پیشنهاد کاری از کارفرمایی به عنوان اسپانسر در آلمان داشته باشید

 اقامت کاری بر اساس بلوکارت 33 ماه و در صورتی که متقاضی مسلط به زبان آلمانی سطح B1 باشد  از تاریخ 10 ژوئن 2015 این مدت به 21 ماه تقلیل یافته است و پس از آن در صورت موفقیت کاری و شغلی اقامت دائم صادرمی گردد.

برای متخصصین تحصیلکرده در رشته های خاص پزشکی مورد نیاز آلمان مانند پرستاری و بیهوشی و فیزیوتراپی شرایط بهتری وجود دارد که بلافاصله در بدو ورود به آلمان و شروع به کار اقامت دائم آلمان دریافت می کنند و به خانواده ایشان نیز اجازه کار داده می شود.

پروسه دریافت کارت آبی معمولا تا 3 ماه طول می کشد.

 

مهاجرت کاری از طریق ثبت شرکت در آلمان

متخصصین تحصیلکرده با تجربه شغلی می توانند با ارائه طرح توجیهی - اقتصادی  و نوشتن اساسنامه جهت ثبت شرکت در اروپا اقدام کنند.

در سال های اخیر کشور آلمان با کمبود نیروی متخصص برای انجام و به ثمر رساندن تولیدات خود مواجه شده است و رو به استخدام نیروهای متخصص خارجی نموده است و بدین جهت تعداد اشخاص متخصص مشغول به کار در آلمان به شکل فزاینده ای در حال رشد می باشد.

شرایط دریافت اقامت از طریق ثبت شرکت تجاری در آلمان:

1- زمینه کاری مشخص و مورد نیاز اقتصاد آلمان با  پشتوانه مالی خوب در ایران

  2- تهیه بیزینس پلن و طرح توجیه اقتصادی شرکت

3- اساسنامه شرکت و تعیین تعداد نیروی انسانی که باید مشغول بکار شوند (1 نفر حداقل) و معرفی شریک تجاری (1 نفر حداقل) و تعیین میزان در آمد و حقوق ماهیانه با مالیات بردرآمد ( 25%) به دولت آلمان

4- افتتاح حساب بانکی در آلمان

پس از ورود و آغاز به کار در آلمان ابتدا برای شما ویزای  ۱ ساله شنگن نوع D که همان ویزای اقامت طولانی کاری می باشد گرفته خواهد شد و در صورت موفقیت شغلی در آلمان بلافاصله ویزای ۲ ساله نوع D به شما تعلق خواهد گرفت و کارت آبی اروپا دريافت خواهيد نمود و بعد از پايان دو سال ويزاي دو ساله تمدید خواهد شد و شما میتوانید در صورت رضایت دولت آلمان از فعالیت اقتصادی شما جهت دريافت پاسپورت اروپایی اقدام کنید یعنی پس از گذشت 5 سال

 

 کارآفرینی و سرمایه گذاری در اروپا

افرادی با تمکن مالی بالای 1.000.000 یورو می توانند با کارآفرینی و استخدام 10 نیروی کاری محلی از طریق سرمایه گذاری در اروپا اقامت دائم اروپا را دریافت نمایند.

  • سرمایه گذاری از طریق خویش فرمایی 91%  از کل شرکت های فعال در آلمان را تشکیل می دهد و 35% سطح کارآفرینی را اشغال می کنند.

1- تنها یک نفر مسئولیت شرکت را بر عهده دارد و زمینه کاری  بایستی مورد نیاز کشور آلمان باشد و تاثیر مثبتی بر اقتصاد آلمان داشته باشد.

2- حداقل سرمایه لازم جهت شروع کار 1.000.000 یورو سرمایه شخصی می باشد و بخشی هم می تواند توسط وام تا سقف 250.000 یورو از آلمان تامین گردد.

3- حداقل تعداد استخدام نیروی کار 10 نفر

4-  اجازه اقامت اولیه برای مدت 3 سال اعتبار دارد و در صورت موفق بودن فعالیت کاری اقامت تمدید می گردد.


گروه مهاجرتی کاتیننتال

مهاجرت تصمیمی بزرگ و خطیر در زندگی شخصی شماست لذا داشتن وکیلی با تجربه و کاربلد امری ضروری است. انتخاب وکیل مهاجرتی متخصص، با تجربه و صالح می تواند نقش مهمی در جامه عمل پوشاندن به این تصمیم بزرگ ایفا کند. شرکت کانتیننتال با بیش از 16 سال تجربه موفق در زمینه مهاجرت، شما را در امر مهاجرت یاری می رساند. ما با سالها تجربه و در اختیار داشتن وکلای مجرب و حرفه ای کوتاه ترین و مطمئن ترین راه را برای مهاجرت شما برمی گزینیم . هدف ما ایجاد رضایت متقاضیان و داشتن مشتریان رضایتمند است.

welcome, خوش آمدید

ورود کاربران

بالا