مهاجرت به امریکا

مهاجرت به آمریکا |تیم سرمایه گذاری کنتینتال

چرا اکثر مردم جهان امریکا را برای مهاجرت و اقامت انتخاب میکنند

 

برای اکثر مردم جهان ، امریکا همیشه سرزمین آرزوها  بوده ، جایی که میتوانند بدون دغدغه های سیاسی ، مذهبی و با امنیت کامل شغلی و آزادی های نسبی اجتماعی  زندگی کرده و فرزندان خود را در چنین محیطی تربیت کنند ، چه این طرز فکر صحیح باشد یا غلط ، مسئله  تجارب شخصی و تجارت افراد دیگری بوده که از امریکا بازگشته و این مفهوم را تقویت و یا تضعیف میکنند .
بسیاری  که آگاهند و میدانند در زندگی بدنبال چه هدفی هستند و نقاط ضعف و قدرت هر نوع مهاجرتی را به هر کجای دنیا را بخوبی میبینند   ، افراد موفقی خواهند شد.
اگر شما قصد مهاجرت غیر قانونی به امریکا و یا هر کجای دیگر را دارید  ، آگاه باشید که کسب موفقیت برای شما بسیار دور از دسترس  میباشد لذا  مهاجرت قانونی با مسیر از پیش تعیین شده ، تنها را خوشبخت شدن شما در هر گوشه از جهان به خصوص در ایالات متحده امریکا میباشد

بهترین نوع مهاجرت به امریکا از طریق  روشی بنام ( مبنای شغلی ) یا Employment Base  که به آن سیستم EB نیز گفته میشود .

شرایط و اطلاعات راجع به روش ها و راه های مختلف مهاجرت به آمریکا و اقامت آمریکا در این مقاله و مقاله های دیگر این سایت بیان می شود. بعلاوه  شرایط تحصیل در آمریکا نیز در این سایت بیان می شود. در صورتی که سؤالات بیشتری داشته باشید می توانید با ما تماس بگیرید تا شما را برای مهاجرت به آمریکا، اخذ گرین کارت آمریکا، تحصیل در آمریکا راهنمایی و یاری کنیم. بعلاوه در این سایت می توانید اطلاعات به روز را به دست آورید.

انواع ویزاها:

افراد خارجی با انواع مختلفی از ویزاها می توانند بصورت قانونی وارد خاک ایالات متحده آمریکا شوند .
انواع ویزاها: ویزای های اقامت موقت و ویزاهای اقامت دائم.

  ویزاهای اقامت موقت

این نوع ویزا فقط برای افرادی صادر میشود که بصورت توریستی برای مدت محدودی به امریکا عزیمت میکنند. افرادی که قصد شرکت در سمینارها ، کنفرانس های تخصصی و یا عمومی و سایر گردهم آیی هایی را دارند که  نه تنها کمک بسیار به اخذ ویزای توریستی مینماید بعضا منتج به دریافت گواهینامه های تخصصی نیز میگردد.
این مرکز مفتخر است که از این طریق گامی کوچک در جهت انتقال اطلاعات فنی و تخصصی  از طریق همایش های جهانی برمیدارد .

ویزاهای B-1 / B-2 برای توریست ها

بدون نیاز به مدارک زبان بدون نیاز به مدارک دانشگاهی در کمتر از  6 تا 8 ماه با کمترین سرمایه گذاری به همراه خانواده خود به ایالات متحده سفر کنید و تا زمانی که بیزینس سرمایه گذاری شما در حال سوددهی باشد ،  ویزای شما هر دوسال تمدید میشود .همسر و فرزندان شما امکان تحصیل و کار دارند و براحتی میتوانید به گرین کارت و اقامت دائم دستیابید

ادامه مطلب 

ویزاهای اقامت E1/E2 برای سرمایه گذاران

کارگران و پرسنل حرفه ای با حداقل مدرک تحصیلی لیسانس ( یا معادل آن بنا بر تجربه کاری ) امکان اخذ این نوع ویزا را دارند . یک کارفرمای امریکایی باید مسئولیت استخدام و پرداخت به این نوع افراد را بعهده میگیرد.

ادامه مطلب 

ویزای  کار حرفه ای H1-B

 پزشکهایی که تمایل به مهاجرت و طبابت در امریکا را دارند باید موفق به گذرانیدن آزمون زیر باشند :
  Foreign Medical Graduate Examination in Medical Sciences    
باید زبان انگلیسی خوبی داشته باشند
پزشکانی که برای طرح برنامه تعویض پزشکان جهت مشاوره ، تحقیق و یا آموزش در مدت زمان محدودی به امریکا عزیمت میکنند از این قوانین مستثنی هستند
مدارک دانشگاهی شما باید در کشور خود معتبر و مجوز مطب و طبابت بالینی را داشته باشید.

ادامه مطلب

  doctor

اقامت پزشکان و پرستاران

 این نوع ویزا برای مدیران شرکتها و کارفرمایان متخصصی است که پرسنل خود را به شعبه ای در امریکا منتقل مینمایند . مدیرانی که این نوع ویزا را دارند، بدون اخذ مجوز کار امکان تبدیل ویزای خود را به گرین کارت و اقامت دائم خواهند داشت

ادامه مطلب 

ویزای انتقالی داخلی شرکت ها L1

این نوع ویزای موقت جهت افرادی با توانائی های بالا می باشد که شامل ورزشکاران حرفه ای، دانشمندان و یا تجار با گردش مالی بالا میباشد

ویزای O-1 افرادی با توانائی های بالا

این نوع ویزای موقت ویژه افرادی است با توانائی های بالا که شامل ورزشکاران و هنرمندان حرفه ای می باشد.

ویزای P-1 برای هنرمندان و ورزشکاران

ویزای P-1 برای هنرمندان و ورزشکاران

کارت سبز و ویزاهای اقامت دائم

افرادی که دارای اقامت دائم در امریکا هستند قادرند بستگان و خویشاوندان خود شامل زن ، شوهر ، فرزندان ، برادر، خواهر، پدر و مادر  را برای اقامت دائم به آمریکا منتقل نمایند

ادامه مطلب 

ویزاهای فامیلی

این نوع ویزا، که به نوع اول ویزا های اقامت دائم مشهور است، برای افرادی با توانائیهای بالا در ورزش و هنر ، اساتید دانشگاه ها و مدیران مطرح بین المللی طراحی شده است.

ادامه مطلب 

ویزاهایEB1 مبتنی بر استخدام و کار

visa

این نوع ویزاهای اقامت دائم برای افرادی است که دارای مدارک دانشگاهی کارشناسی به بالا می باشند.افرادی که مدارک دانشگاهی پایین تر از کارشناسی دارند نیز با داشتن سابقه کاری میتوانند از این نوع ویزا استفاده نمایند.

ویزاهای EB2 – EB3

EB2 – EB3

این قانون مهاجرتی در سال 1990 در کنگره امریکا  به مدت محدودی برای جذب سرمایه های خارجی به تصویب رسید که هر ساله بالغ بر 10000 سرمایه گذار خارجی تحت این نوع سرمایه گذاری به همراه تمامی اعضای خانواده  موفق به اخذ گرین کارت شده و در امریکا اقامت میکنند

ادامه مطلب 

ویزای EB5

ویزای EB5

اخذ اقامت دائم و گذرنامه جهت جزایر کارائیب (بهشت جهان)، دومینکا و گرنادا = اخذ مجوز عبور به 100 کشور جهان.

ادامه مطلب 

اخذ اقامت دائم جزایر کارائیب ، دومینکا و گرنادا

اخذ اقامت دائم جزایر کارائیب ، دومینکا و گرنادا

 

در این سایت هر یک از این روش های مهاجرت به آمریکا به تفضیل توضیح داده می شود. در صورتی که نیاز به مشاوره و اطلاعات بیشتر دارید با ما تماس حاصل فرمایید.


E2 VISA ویزا سرمایه گذاری آمریکا
E2 VISA ویزا سرمایه گذاری آمریکا
(تاریخ به روزرسانی: 1395/05/20)
E2 VISA ویزا سرمایه گذاری آمریکا E2 VISA ویزا سرمایه گذاری آمریکاE2 VISA ویزا سرمایه گذاری آمریکا

ادامه مطلب...

سرمایه گذاری و کارآفرینی در امریکا
سرمایه گذاری و کارآفرینی در امریکا
(تاریخ به روزرسانی: 1394/11/26)
شرکتهای تجاری که با امریکا به کار و تجارت مشغولند ، یا قصد تاسیس شعبه در امریکا را دارند و یا دارای کمترین مبلغ سرمایه گذاری بوده، بدون مدرک زبان قادر به مهاجرت به امریکا میباشند.

ادامه مطلب...

اقامت هنرمندان ، ورزشکاران ، اساتید دانشگاه  و  مدیران بین المللی در امریکا
اقامت هنرمندان ، ورزشکاران ، اساتید دانشگاه و مدیران بین المللی در امریکا
(تاریخ به روزرسانی: 1394/11/19)
ورزشکاران و هنرمندان حرفه ای ، اساتید دانشگاه و مدیران بین المللی میتوانند در کمتر از یکسال به امریکا مهاجرت کنند

ادامه مطلب...

گرین کارت و اقامت متخصصین و نیروی کار ماهر و اقامت فامیلی   در امریکا
گرین کارت و اقامت متخصصین و نیروی کار ماهر و اقامت فامیلی در امریکا
(تاریخ به روزرسانی: 1394/11/19)
پزشکان ، پرستاران ، دانشمندان، محققین و اساتید دانشگاه بدون دعوتنامه کاری و سایر متخصصین با دعوتنامه شغلی قادرند به امریکا مهاجرت کنند.

ادامه مطلب...

اقامت آمریکا ، دومینیکا و گرانادا
اقامت آمریکا ، دومینیکا و گرانادا
(تاریخ به روزرسانی: 1394/11/21)
پزشکان، پرستاران، ورزشکاران، هنرمندان، اساتید دانشگاهها و یا افراد با سرمایه اندک جهت اقامت آمریکا و یا اخذ گذرنامه دومینیکا و یا گرانادا (بدون نیاز به مدارک دانشگاهی و یا مدارک زبان خارجی، با کمترین سرمایه و فقط طی چند ماه)

ادامه مطلب...

مهاجرت به روش EB5
مهاجرت به روش EB5
(تاریخ به روزرسانی: 1394/11/17)
پر طرفدارترین روش مهاجرتی مطمئن به امریکا شرایط این نوع مهاجرت آنرا نسبت به سایر انواع ویزای مهاجرتی به آمریکا متمایز ساخته

ادامه مطلب...

سرمایه گذاری Treaty  and  investor Visas E1/E2 ویزاهای اقامت
سرمایه گذاری Treaty and investor Visas E1/E2 ویزاهای اقامت
(تاریخ به روزرسانی: 1394/11/17)
سرمایه گذاران خارجی که اسامی کشورهایشان در لیست میباشد، از جمله ایران،و خانواده هایشان میتوانند از این ویزای موقت استفاده نمایند.

ادامه مطلب...

انواع ویزاهای خویشاوندی
انواع ویزاهای خویشاوندی
(تاریخ به روزرسانی: 1394/11/21)
کشور ایالات متحده امریکا علارغم بسیار از کشورهای جهان که ارائه شهروندی را فقط در انحصار متقاضی ویزا درآورداند ، ارزش و اهمیت خاصی برای اقوام و خوشاوندان نزدیک متقاضی قائل شده و مایل است نزدیکان شهروندان در کنار خانواده خود باشند.

ادامه مطلب...

EB2-EB3  ویزاهای
EB2-EB3 ویزاهای
(تاریخ به روزرسانی: 1394/11/04)
این افراد باید تخصص خود را ثابت کنند و یا میتوانند از تجربه کاری بجای مدارک تحصیلی استفاد نمایند.مدت زمان کسب این ویزا یک تا سه سال است و باید ثابت کنند که دارای منافع پایداری برای دولت امریکا هستند.

ادامه مطلب...

ویزاهای اقامت E1/E2 برای سرمایه گذاران
ویزاهای اقامت E1/E2 برای سرمایه گذاران
(تاریخ به روزرسانی: 1394/10/19)
سرمایه گذاران خارجی که اسامی کشورهایشان در لیست میباشد، از جمله ایران،و خانواده هایشان میتوانند از این ویزای موقت استفاده نمایند.

ادامه مطلب...

ویزای کار کشور آمریکا H1B
ویزای کار کشور آمریکا H1B
(تاریخ به روزرسانی: 1394/10/21)
متقاضیانی که دارای تخصص حرفه ای با دانش تخصصی بالا و حداقل مدرک کارشناسی هستند و یا در بعضی موارد خاص مانند داشتن تجربه کاری مستند نیز بدون داشتن مدرک کارشناسی (در صورتی که از طرف یک کارفرمای آمریکایی دعوت به کار شوند) می توانند تقاضای ویزای کار نمایند.

ادامه مطلب...

ویزای اقامت دائم  برای افرادی با توانائی های خاص ، هنرمندان ، ورزشکاران ، اساتید دانشگاه ها و مدیران چند ملیتی بین المللی

ویزای انتقالی داخلی شرکت ها L1
ویزای انتقالی داخلی شرکت ها L1
(تاریخ به روزرسانی: 1394/11/04)
این ویزا جهت انتقال کارمندان شرکتها به امریکا می‌باشد( افرادی مانند : مدیران ،صاحبان شرکتها و به خصوص کارکنان متخصص که برای نمایندگی‌ موجود در ایالت متحده کار میکنند).

ادامه مطلب...

ویزای EB5
ویزای EB5
(تاریخ به روزرسانی: 1394/11/04)
گرین کارت دریافتی از وزارت امور خارجه یک گرین کارت مشروط میباشد و این بدان معنا است که سرمایه گذاری شما باید تعداد 10 فرصت شغلی چه به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم ایجاد نماید و دولت آمریکا این مورد را بعد از 21 ماه از ورود شما به خاک آمریکا بازبینی خواهد نمود

ادامه مطلب...

اخذ اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری در دومینکا
اخذ اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری در دومینکا
(تاریخ به روزرسانی: 1394/10/21)
اخذ اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری در دومینکا ، یکی از با ارزش ترین و راحت ترین مسیرها برای دریافت گذرنامه جهت ورود به 100 کشور جهان میباشد. دومینیکا یکی از جزایر بسیار زیبای دریای کارائیب میباشد . این کشور استقلال خود را در سال 1978 از انگلستان کسب کرد و پس از آن چه از لحاظ اقتصادی و چه سیاسی کشور مستقلی بشمار میاید .

ادامه مطلب...

ویزای افراد خاص  (EB1)
ویزای افراد خاص (EB1)
(تاریخ به روزرسانی: 1394/10/22)
ویزای EB1 یکی از انواع ویزاهای مهاجرتی می باشد که جهت افراد دارای توانایی خاص می باشد. این توانایی می تواند در زمینه های مختلف از قبیل آموزشی، هنری ، علمی ،ورزشی و یا تجاری باشد . انجام پروسه اخذ این ویزا بطور معمول 4 تا 6 ماه بطول میانجامد.

ادامه مطلب...

ویزای کار افراد متخصص
ویزای کار افراد متخصص
(تاریخ به روزرسانی: 1394/11/21)
کارگران و پرسنل حرفه ای با حداقل مدرک تحصیلی لیسانس ( یا معادل آن بنا بر تجربه کاری ) امکان اخذ این نوع ویزا را دارند . یک کارفرمای امریکایی باید مسئولیت استخدام و پرداخت به این نوع افراد را بعهده میگیرد.

ادامه مطلب...

ویزای E2
ویزای E2
(تاریخ به روزرسانی: 1394/11/17)
نوع ویزا : غیر مهاجرتی . ویزای خانواده هر 2 سال تمدید میشود

ادامه مطلب...

ویزای کار کشور آمریکا H1B
ویزای کار کشور آمریکا H1B
(تاریخ به روزرسانی: 1394/11/17)
متقاضیانی که دارای تخصص حرفه ای با دانش تخصصی بالا و حداقل مدرک کارشناسی هستند و یا در بعضی موارد خاص مانند داشتن تجربه کاری مستند نیز بدون داشتن مدرک

ادامه مطلب...

مهاجرت  و کار پزشکان در امریکا
مهاجرت و کار پزشکان در امریکا
(تاریخ به روزرسانی: 1394/11/19)
پزشکانی که تمایل به مهاجرت و طبابت در امریکا را دارند باید شرایط خاصی را داشته باشند

ادامه مطلب...

ویزای L1
ویزای L1
(تاریخ به روزرسانی: 1394/11/17)
این ویزا جهت انتقال کارمندان شرکتها به امریکا می‌باشد( افرادی مانند متخصص که برای نمایندگی‌ موجود در ایالت متحده کار میکنند

ادامه مطلب...

ویزای افراد خاص  (EB1)
ویزای افراد خاص (EB1)
(تاریخ به روزرسانی: 1394/11/17)
یزای EB1 یکی از انواع ویزاهای مهاجرتی می باشد که جهت افراد دارای توانایی خاص می باشد. این توانایی می تواند در زمینه های مختلف از قبیل آموزشی، هنری ، علم

ادامه مطلب...

ویزای EB5
ویزای EB5
(تاریخ به روزرسانی: 1394/11/17)
زمان :حدود یک تا سه ماه پرونده باز میشود . 6 تا 8 ماه مصاحبه تعیین میگردد و گرین کارت صادر میشود، 6 ماه بعد وارد خاک امریکا میشوید

ادامه مطلب...

دومینیکا
دومینیکا
(تاریخ به روزرسانی: 1394/11/17)
اخذ اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری در دومینکا ، یکی از با ارزش ترین و راحت ترین مسیرها برای دریافت گذرنامه جهت ورود به 100 کشور جهان میباشد.

ادامه مطلب...

گروه مهاجرتی کاتیننتال

مهاجرت تصمیمی بزرگ و خطیر در زندگی شخصی شماست لذا داشتن وکیلی با تجربه و کاربلد امری ضروری است. انتخاب وکیل مهاجرتی متخصص، با تجربه و صالح می تواند نقش مهمی در جامه عمل پوشاندن به این تصمیم بزرگ ایفا کند. شرکت کانتیننتال با بیش از 16 سال تجربه موفق در زمینه مهاجرت، شما را در امر مهاجرت یاری می رساند. ما با سالها تجربه و در اختیار داشتن وکلای مجرب و حرفه ای کوتاه ترین و مطمئن ترین راه را برای مهاجرت شما برمی گزینیم . هدف ما ایجاد رضایت متقاضیان و داشتن مشتریان رضایتمند است.

welcome, خوش آمدید

ورود کاربران

بالا